wedi Sanwell kombinerer funksjonalitet med en god atmosfære

Dato: 12 Jun 2023

Mykt lys nedfelt i en hylle, slik at det skapes en vakker nisje med plass til litt av hvert – det skaper en feel-good atmosfære og dermed velvære på badet.

Funksjonalitet og høy kvalitet betyr alt i våtrommet. Her, mer enn noe annet sted i boligen, er det viktig at alle vann- og elektriske installasjoner utføres riktig. Men i tillegg til dette må badet også være et koselig rom du ønsker å oppholde deg i.

Lys gir hygge
Lyskilder spiller en veldig stor rolle når et rom skal være koselig og velfungerende. En tommelfingerregel sier at det må være minst tre forskjellige lyskilder i et rom for å skape god atmosfære.

I våtrommet vil taklyset og lyset ved speilet nesten være en selvfølge, men nå har wedi GmbH utviklet løsningen for hvordan man får sikrere, vanntette lyskilder.

Med en prefabrikkert belysningsnisje som også løser problemet med å ha et sted hvor du kan oppbevare sjampo, såpe osv. får du et elegant opplyst sted med nisjehyllen wedi Sanwell Top LED-nisje.

wedi Sanwell Top LED-nisjen er den fullt integrerbare nisjen som er forhåndsinstallert med vanntett LED-lys og en klar-til-bruk-overflate.

Et varmhvitt lys myker opp rommet, og det er lyst nok til å skape oversikt samtidig.

Det er genialt å lage hylleplass, for eksempel inne ved badekaret, i dusjnisjen eller på en vegg i våtrommet, som kan kreve litt ekstra fordi det er rør eller andre ting som er vanskelig å få plass i.
wedi har løst dette.

Tilgjengelig i fem designoverflater og farger
Den ferdige nisjen med lys er tilgjengelig i størrelse 20 x 40 cm og i størrelse 30 x 60 cm. De fem fargene som wedi Sanwell Top LED-nisjen er tilgjengelig i, matcher de slitesterke designflatene til wedi Top Wall. Skap harmoni eller kontrast, velg mellom:

  • Steingrå, natursteinslook laget av vinyl og komposittmateriale
  • Sahara beige, natursteinsutseende laget av vinyl og komposittmateriale
  • Betonggrå, natursteinslook laget av vinyl og komposittmateriale
  • Kullsort, natursteinsutseende laget av vinyl og komposittmateriale
  • Pure White, et jevnt mineralmateriale

Produktet er laget av et 100 % vanntett, lett materiale og passer i design og utseende på de fleste bad.

Se alle tekniske spesifikasjoner: