Magisk og eksklusiv Spa -opplevelse på The Lodge midt i svensk natur

Dato: 15 Okt 2021

Midt i en svensk skog mellom Malmö og Skåne - bare en times kjøring fra København - ligger The Lodge trygt og godt på en av Skånes høyeste topper, Romeleåsen. The Lodge er et eksklusivt hotell bygget i imponerende New England -stil med store luftige sofaer, peiser, klassiske amerikanske flaggputer og hvite tremøbler på verandaen, noe som skaper en idyllisk og romantisk setting for øyeblikk med avslapning og velvære.

Inspirert av det meste av verden - og ikke minst øyene rundt Hawaii, som alltid har vært forbundet med mye mystikk - har menneskene bak The Lodge skapt en av Skandinavias mest eksklusive og gjennomførte spaopplevelser.

Den nevnte hawaiiske mystikken omhandler de magiske, helbredende og åndelige kreftene som kommer fra naturen i dette området i Stillehavet. Dette er kreftene menneskene bak The Lodge vil at de besøkende skal føle på møtet med "Honulele Spa" på The Lodge.

Magisk beliggenhet kombinert med skyhøye ambisjoner og inspirasjon fra hele verden

Som Hawaii, har Honulele Spa en virkelig magisk beliggenhet. Honulele Spa på The Lodge ligger 167 meter over havet, på toppen av Romeleåsen, midt i den fredelige svenske skogen. Spaet er bygget slik at du har utsikt så langt øyet kan se over åker og skog.

Her, mellom skogens topper, kan du slappe av til lyden og varmen fra en knitrende peis, nyte vektløsheten og utsikten over det 12 meter lange infinitypool og bli forfrisket med en dukkert i kaldtvannsbadet før du slapper av i forskjellige badstuer og eventuelt nyter en hyggelig behandling i et av de 4 behandlingsrommene.

“Vi har hele tiden hatt fantastiske bade- og spaopplevelser som vår målestokk da vi designet det som vi ønsket skulle være Sveriges mest avstressende spa. Vi krydrer det beste hjemmefra innen arkitektur og materialer med spennende påvirkninger hentet fra de mest eksotiske spaene vi har opplevd på våre inspirerende reiser blant annet i Amerika, Afrika og Asia. Dermed er The Lodges Spa et fantastisk sted å komme til for å nyte og hente krefter fra naturen, sier Henrik Holmqvist, administrerende direktør på The Lodge.

wedi og Kakkelspecialisten i tett leverandørsamarbeid til The Lodge

I nært samarbeid med Kakelspecialisten har wedi levert et stort antall spesialproduserte elementer til The Lodges Spa -avdeling:

• Benker for utendørs 12 meter langt infinity-pool
• Innendørs avslapningsspa med dempet lys osv.
• Avslapningsområde med fotbadssone
• Dampkabin
• Benker og dusjvegger i felles badesone

 Eksklusive materialer, mønstre og detaljer skjemmer bort alle sanser

Både i materiale og mønster er flisvalget i hele den imponerende Spa -delen på The Lodge av ypperste stil og ekstremt eksklusivt. Som med resten av bygningen og alle møblene, har ingenting blitt spart på her, og de elegante detaljene står bare i kø for å skjemme bort sansene til de besøkende gjestene.

“Det har vært en utsøkt glede - sammen med våre mangeårige partner, Kakkelspecialisten - å være en del av dette ekstremt ambisiøse spa -prosjektet, som The Lodge har fullført. Den nye spa -avdelingen på The Lodge er enda et godt eksempel på hva det er mulig å skape når ambisiøse, nysgjerrige og modige partnere jobber mot en felles visjon. ”
forteller Lasse Bo Varberg Ervolder, Area Manager Scandinavian Regions, wedi.

FOR YTTERLIGERE INFORMASJON KONTAKT:
Wedi GmbH Norge
Tel.: +47 4548 8700
info@wedi.no
www.wedi.no
www.byggmedwedi.no