Overraskende frontfigurer innenfor spa og velvære

Dato: 1 Mar 2023

Opplevelsen av den Sør-Fynske skjærgården og de fantastiske natur omgivelsene er nå blitt en enda større opplevelse for besøkende på det Sør-Fynske Hotel Faaborg Fjord med spa- og konferansefasiliteter på høyeste nivå.

En nyskapende spa og velvære-avdeling, som tidligere ikke er sett i Danmark.

NYSKAPENDE METODER UTFORDRER STATUS QUO I BRANSJEN
Som medlem av Small Danish Hotels er det ikke nødvendigvis hver dag at Hotel Faaborg Fjord sammenligner seg med de største kollegene i Danmark, men ved å sette sammen et team av forskjellige leverandører som er ledet av arkitektfirmaet Thomas Thomsen i fronten, som har vært modig og innovative og har lykkes med å skape et bredt spekter av tilpassende løsninger og detaljer. I kombinasjon med bestemte produktinnovasjoner på det danske marked, har det gitt et unikt resultat som bringer Sør-Fyn hotell i forkant av klassen.

STØRSTE TYSKE UNDERLEVERANDØRER
I prosjektet har det vært naturlig for Thomas Thomsen å se i Tyskland etter inspirasjon, der utviklingen innen velvære og spa ligger mange år foran Danmark. Derfor har noen av de største tyske underleverandørene blitt brukt til prosjektet. Dette gjelder blant annet wedi, som gradvis er godt etablert i det danske markedet, til dels for deres innovative våtroms løsninger og for deres samarbeid med arkitektfirmaer i flere prosjekter.

EN NØKKELSPILLER I PROSJEKTET
For velværeprosjektet på Hotel Faaborg Fjord har wedi levert flere elementer til dampkabin og snørom (det første i Danmark). Det er også levert en såkalt velvære øy, som inkluderer en sittegruppe med fotbad i den ene enden, en gangvei med kaldt vann og massasjesteiner. En egen avslappingssone med en infrarød badstue som er innebygd i takelementet, som skal matche formen til velvære øya, hvor du får varmen fra innsiden og ut, ikke fra utsiden og inn som i en vanlig badstu.

TEGNINGSMATERIAL OG SALGSPLAN
Selv om wedi ikke har tekniske tegnere ansatt i Danmark, hadde wedi med innspill fra arkitektfirmaet Thomas Thomsen, ansvaret for å utarbeide hele tegningsmaterialet og salgsplanen. Slik at leverandøren av velvære, selskapet DuoLine, hadde et optimalt utgangspunkt for å selge alle sluk og rør. Utarbeidelsen av tegningsmateriale og markedsføringsplanen har skjedd i tett samarbeid med brannkonsultent og design firmaet Langmach Ribe.