Luksus spa-følelse I unikt Lillestrøm bygg

Dato: 18 Okt 2021

I Lillestrøm, med bare 10 minutter til Oslo S og 10 minutter til Gardermoen lufthavn, er det en ekte oase kalt Sville med 54 nybygde leiligheter. Hver detalj er gjennomtenkt i det minimalistiske byggeprosjektet, som har leiligheter i størrelser fra 29 til 105 kvadratmeter, og spesielt badene setter en ny standard for følelsen av wellness.

Høyere mot himmelen
Den vibrerende urbane pulsen til Sville-prosjektet merkes, og samtidig er utsikten fra de deilige leilighetene på ni etasjer helt fantastisk. Tanken er å få så mye lys som mulig inn i hjemmet, og siden det på de fleste steder er hele 2,6 meter til taket, er det en følelse av romslighet og letthet overalt.

Den sentrale beliggenheten og Sville-prosjektets særegne arkitektur kompletteres med at du finner en unik takterrasse med plen, utekjøkken og lekeplass. Derfor kan vi med sikkerhet si at i Sville er det høyere mot himmelen og du er nærmere fremtiden. Her har kvaliteten ikke blitt kompromittert.


 

Komfort og sikkerhet er alfa og omega
Når vi beveger oss bort fra de flotte omgivelsene og zoomer inn på interiøret i leilighetene, reduseres absolutt ikke spenningen. Badene gjør et godt inntrykk; for her er finishen og stylingen helt topp, og rommene er på høyde med de beste spaopplevelsene.

Våtrommet i hjemmet kan være en teknisk utfordring, men i Sville-prosjektet er byggematerialene nøye utvalgt, og resultatet er et luksuriøst, deilig uttrykk.

Badet er ikke bare hjemmets mest kompliserte plass rent teknisk, det er også de dyreste kvadratmeterne i hjemmet å innrede. I tillegg kommer behovet for og kravet til sikkerhet i installasjoner, avløp, gulvfall, fuger og veggbekledning, slik at det ikke oppstår kostbare skader, som kan være vanskelige å reparere. De lovmessige kravene for utforming av våtrom er strenge. Regler for helse-, sikkerhets- og brannforskrifter må overholdes, så ekspertkunnskap er derfor nødvendig.

I Sville har selskapet wedi, som er eksperter på innovative løsninger i våtromsmiljøer, blitt konsultert, og det er wedi som har stått for den høye kvaliteten, og som dermed er en garantist for sikkerhet.


 

Den personlige spa –opplevelsen
Nettopp fordi wedi har kontroll over alle detaljene og sikkerheten til hvert element i våtrommet, er totalopplevelsen så unik i Sville. Alle veggene på badet er kledd med wedi Top Wall - designoverflater i natursteinlook som har en slitasjeflate med veldig høy styrke fordi materialet er sammensatt; steinpulver og mineraler støpt med et plastbindemiddel. Koblingen mellom en spesielt robust overflate og et vakkert naturlig utseende gjør wedi Top Wall -designoverflatene til et perfekt valg. Bare kreativitet setter grenser for kombinasjonsalternativer med andre overflater, valg av sanitærprodukter og interiørdesign av et deilig bad med en personlig spaopplevelse.

På alle bad har wedi gulvsystem Fundo Integro og wedi Preline byggeplater med vannbåren gulvvarme blitt brukt, og det betyr at både følelsen av velvære med varmt badegulv og konstruksjonens sikkerhet er i orden.

Solid lettvekter gir åpenbare fordeler
Enkel montering av wedis systemer gavner den generelle designen. I bygninger i flere etasjer, for eksempel dette prosjektet med betongdekke som støpes på stedet eller løftes inn som elementer, kan avløpsteknologien være en utfordring å plassere. Med wedi Fundo Integro tykklagsgulv, der avløpssystemet er integrert i elementet, er det enkelt å tilpasse og justere rørene. – Ren Plug n’ Play!


 

Med wedi Top Wall, Fundo Integro og wedi Preline gulvvarme er våtrommet fremtidssikkert
Det grundig testede produktsortimentet som wedi tilbyr har åpenbare fordeler i en fremtidssikker konstruksjon:

• 100% vanntetthet
• Gulvelementer og veggpaneler har lav vekt
• Riktig fall i forhold til vannavløp på gulvoverflaten
• Fall på hele gulvet 1: 100 og utenfor selve dusjnisjen
• Gulvene i Sville-prosjektet lever opp til BVN Byggebransjens våtromsnorm 11.2.2C
• Enkel montering, installasjon og integrering i konstruksjonen
• Kan tilpasses og spesialproduseres for enhver konstruksjon og størrelse på bad.

Alt angående brannrådgiverdokumentasjon, konstruksjonstegninger og produktfakta er levert av wedi og det gir sikkerhet i alle aspekter knyttet til etablering av våtrom.

Skandinavisk områdeleder: Med wedi har mulighetene i våtrom blitt ubegrensede
Lasse Bo Ervolder, områdesjef Scandinavian Regions på wedi, sier:

“Vi er stolte over å ha bidratt til den arkitektoniske visjonen Sville - første del, og det er en glede å se hvor godt konstruksjonen har lykkes.

Siden en av våre parametere er å jobbe med byggherrer på lang sikt, er vi selvfølgelig også ydmyke og stolte over at vi også skal levere de neste 2 trinnene av dette prestisjetunge prosjektet i Lillestrøm og vi takker for samarbeidet med Taraldset Eiendom.

Fremtidsdrøm om byliv
I Sville ved Lillestrøm har drømmen om luksus og spa-følelse dermed blitt forent i en perfekt forbindelse mellom god arkitektur, wedis spesielle dokumenterte teknologi for våtrom og en unik beliggenhet som omfavner fremtidens drøm om urban living.

Prosjektets nettsted: https://sville.no/#prosjektet

Produktfakta:
Fundo Integro - Se spesifikasjoner
Wedi Preline gulvvarme - Se spesifikasjoner
Wedi Top Wall - Se spesifikasjoner