Tunge betonggulv erstattes av wedi sine lette løsninger for bad i 2. etasje i Søbrinken, Herning

Dato: 6 Feb 2023

I det naturskjønne området, ved innsjøen Fuglsang, har Danhaus bygget 39 unike og flotte funky rekkehus i en blanding av murstein og tre, tegnet av det lokale arkitektfirmaet Årstiderne Arkitekter. Her er designet virkelig gjennomtenkt med et markert murmønster rundt alle vinduer, flott integrerte carporter med takterrasser og fasader som beskytter mot vinden i nærområdet.

Alle boliger utformes slik at de passer beliggenheten i forhold til utsikt, verdenshjørner og landskap, og det er tenkt på hvordan man kan få et optimalt friluftsliv med plass til både privatliv og fellesskap med naboene.

Fuglsang Sø-området er en naturperle som byr på fantastiske muligheter for aktiviteter hele året. Her kan du nyte lange turer og løpeturer, bade og benytte deg av de gode fiskemulighetene i innsjøen.

Av de 39 rekkehusene er 29 i 2 plan, og med 6 ulike hustyper, er det virkelig tenkt på mangfoldet og mulighetene for familier med alt fra 1 til 4-5 beboere.

I første etasje i 2-plans rekkehus har wedi levert gulvløsningen til badene. Her benyttes gulvkonstruksjon med skråstruktur fra alle hjørner til sluk og i dusjsonen benyttes gulvelementet wedi Riolita.

wedi Riolita er et unikt gulvelement tilpasset Unidrains designersluk; ClassicLine eller HighLine, som gir helt nye muligheter i prosjekter hvor tunge betonggulv nå kan erstattes av wedis lette løsninger uten at det går på bekostning av kvalitet og design. wedi Riolita er TGA-godkjent; TGA 2019/003.

"Hos wedi er vi stolte over det gode samarbeidet med Danhaus, og er glade for å ha en så vakker referanse der trenden slår inn med rekkehusbygging"
Jørn Steinar Lund, Sales Manager Norway, wedi GmbH