På Lux Hotel er du ute, men hjemme!

Dato: 11 Mar 2024

Lux Hotel er et unikt leilighetshotell hvor du både føler deg hjemme og blir bortskjemt!

Den visjonære eiendomsutvikleren Taraldset har bygget et spennende nytt hotell i Lillestrøm, som er mer som leiligheter med et utvidet nivå av luksuriøs service enn et tradisjonelt hotell.

På Landstads Gata i Lillestrøm ligger det nybygde Lux Hotel med 50 hotellleiligheter.

De luksuriøse leilighetene er fra 33 til 123 m2, stilen er high-end skandinavisk og absolutt verdt et besøk.

Beliggenheten, kun 10 minutters kjøring fra Oslo S og Gardermoen lufthavn, er helt enestående.

Området er ungt, dynamisk og preget av at det de siste årene er bygget flotte kvalitetsboliger her. Det at du nå finner et leilighetshotell av et slikt kaliber i området er helt unikt.

Det eksklusive leilighetshotellet, hvor du kan føle deg 100 % hjemme, har restaurant, spa-fasiliteter, yoga, en raffinert vinbar, garasje med bilpleiesenter, flere møte- og konferansefasiliteter og en imponerende skybar – What's not to like?


 Bad med luksuriøs spa-kvalitet

I hver leilighet er det flotte bad, som nærmest er et privat spa-univers i seg selv. Entreprenøren Taraldset har valgt å få alle bad innredet med elementer fra tyske wedi®, som garanterer høy og gjennomprøvd kvalitet.

Fundo Integro gulvsystem er valgt sammen med wedi Preline, slik at den vannbårne gulvvarmen bidrar til luksusfølelsen i badet.

Med wedi-elementer i konstruksjonen sparer man mange tunge og tidkrevende trinn i oppbyggningen av gulvet; wedi leverer lettvektselementer, og selve monteringen er enkel. Med wedi Fundo Integro er sluket til og med integrert i elementet, slik at det er enkelt å tilpasse og justere røropplegget.

Veggene er dekket med wedi Top Wall, som er designoverflater med høy slitestyrke laget i et komposittmateriale, sammensatt av steinpulver og mineraler, som er støpt med et plastbindemiddel.

I alle Lux Hotels våtrom er fargen Stone Grey valgt fra PVC naturserien, armaturer er holdt i sort eller krom avhengig av rommets utforming, og slukene er sorte eller i rustfritt stål - wedi Fundo avløp, så alt matcher. Uttrykket er elegant og enkelt.

Wedis membranskjærbeskyttelsestape er integrert bak alle skjøter på wedi Top Wall designflater. Dette sikrer en enkel utskifting av silikonfuger om 5 til 10 år, uten å skade det vanntette laget (våtromsmembranen).

"Lux Hotel har et unikt, lyst og innbydende uttrykk – jeg synes det tydelig gjenspeiler utbygger Taraldset Eiendoms visjonære tilnærming til bygg. Taraldset ønsker generelt å heve kvaliteten på alt nybygg, og det er en glede å jobbe med dem igjen - denne gangen i et spennende bygg som ser mer ut som et hjem enn et hotell"

Sier wedis Lasse Bo Ervolder, områdesjef Scandinavian Regions.

Tidligere har wedi Scandinavia samarbeidet med bl.a. med Taraldset Eiendom angående bygging av boliger i Sville og Nybak Terasse, her løste de lette wedi-elementene mange byggeutfordringer i våtrommene, som ellers ville vært vanskelig med tradisjonelle betongløsninger.

For konkret produktfakta om wedi