Skjærgårdsspa i en oase av velvære

Dato: 25 Sep 2023

Smådalarö Gård Hotell & Spa ligger i all sin prakt bare 50 min. fra Stockholm.

Ro er alfa og omega for en god spaopplevelse: Det ytre rammeverket må være på plass for at den indre roen skal oppstå, og roen er nettopp fokuspunktet for Smådalarö Spa.

Å gå på spa er ikke bare et spørsmål om å få musklene til å slappe av, nei, spabesøket er en helhetlig opplevelse av å skape en oase for både kropp og sjel. Begrepet 'spa' kommer fra romerne og kommer fra det latinske 'salus per aqua': Helse gjennom vann, og derfor er bassenget og boblebadet en viktig del av spaopplevelsen. Nettopp fordi utgangspunktet er hele det sansende mennesket, er det viktig å skape et univers som gir trygghet, fred og velvære.

På Smådalarö Gård Hotell & Spa er det 2000 kvadratmeter store spaet innendørs og utendørs en estetisk opplevelse som gjennom store vinduer forener naturen med alle innendørsfasiliteter. Innendørs romersk inspirerte bassenger, badstue, dampbad, deilig fotbad, spasalong og bar, utendørsbassenger med høyt til himmelen, ja, spaet er i en egen liga.

Kvalitet gjennom sterke leverandører

Det er Kakelspecialisten, Skandinavias største forhandler av fliser til bad, som har levert de flotte bekledningene til spaet, og dermed er det estetiske uttrykket av høyeste kvalitet; her møter grønn granitt, italienske fliser og kalkstein fra Øland.

Tyske wedi, som har levert elementer til våtrom i 40 år, står bak mange av de fremtredende løsningene i Smådalarö Spa. Dampbadet, det spesielle tunneltaket og de spesielle benkene er spesielt utviklet av wedi i nært samarbeid med Kakelspecialisten og arkitekten, slik at alt passer perfekt til stedets spesielle ånd.

Leverandøren wedi har et stort utvalg av ferdige standardelementer og en avdeling som spesialdesigner et bredt spekter av konstruksjonsbehov. Evnen til å utvikle og tilpasse produktene til kundens ønsker holder wedi helt oppdatert med de siste trendene innen våtrom.

Produktfakta:

Se mer om wedis produkter for spa, bad og fritid her:

Designlinje Baderomsmøbler

wedi Sanoasa velværebenker og solsenger

Designer dusjer

Besøk Kakelspecialisten her: https://www.kakelspecialisten.se/

Mer om produktet WEDI SANOASA® LOUNGER

WEDI SANOASA® LOUNGER

WEDI SANOASA® LOUNGER 1-2-3-4-5

Brosjyre - Nyheter i 2020
Brosjyre - produktoversikt