Ikke få kalde føtter – Velg gulvvarme fra wedi

Dato: 19 Feb 2024

Det er absolutt ingen grunn til å gå rundt og fryse når det har blitt så enkelt å legge vannbåren gulvvarme i boligen. Så si farvel til kalde føtter med krumme tær og hei til velvære i fothøyde.

Den vannbårne gulvvarmen er sunn og behagelig for hele kroppen, men følelsen starter i føttene.

Foten er det menneskelige fundamentet, og her er det over 200 000 sensoriske nerveender som hjelper deg med å bære deg gjennom hele livet, så det er viktig å ta godt vare på de sensitive føttene våre.

Følelsen av å ha varme føtter sprer seg også raskt hele veien opp gjennom hele kroppen, og varmen gir umiddelbart en følelse av velvære.

Skuldrene senkes og pusten blir roligere – ja, du slapper rett og slett bedre av når føttene er behagelig varme, og her kommer stabil og kvalitetssikret gulvvarme sålene til unnsetning.


 

Den enkle måten til vannbåren varme i gulvet

PreLine byggeplater er utviklet av wedi med en lang rekke fordeler; de kan monteres på både betong- og treunderlag.

Platene kan på smart måte monteres i trehus, fleretasjesbygg, bevaringsverdige bygninger og i hus hvor det er vanskelig tilgjengelig.

Platene veier ikke så mye, og derfor kan gulvvarme legges på steder hvor det tidligere ikke var mulig, eller hvor det var alt for dyrt fordi store byggearbeider måtte settes i gang.

wedi PreLine er et produkt som sparer tid og dermed ressurser og penger. Wedi PreLine byggeplatene, som har en byggehøyde på mellom 30 og 60 mm, har allerede fått frest inn sporene som de vannførende Alupex-slangene Ø 16 mm skal ligge i før de forlater fabrikken.

PreLine er energibesparende: isolasjonsverdien i bygningsplatene er svært høy, og derfor reflekterer gulvet varmen direkte opp i flisoverflaten.

Akkurat nå kan du finne wedi PreLine til en ekstremt gunstig pris, så nå er det på tide å gjøre drømmen om gulvvarme til virkelighet.