Fundo Primo - fugefritt gulvelement for dusjnisjen

Dato: 8 Jun 2022

Fundo Primo er en del av wedi sin Fundo-serie, som inneholder et bredt spekter av smarte løsninger for gulvkonstruksjon i våtrom. wedi Fundo er bygget slik at avløp og gulvelement er integrert i ett system som er cnc-frest fra fabrikk. Det eliminerer risikoen for menneskelige feil ved oppbyggingen av konstruksjonen og gir sikkerhet for at det alltid er riktig fall samt en 100 % vanntett konstruksjon – uansett om den brukes til nybygg eller renovering.

wedi Fundo produseres i 14 systemer med 5-20 standardstørrelser i hvert system, og som til og med kan spesialtilpasses ved behov – uansett om det er punktavløp eller linjeavløp. Så uansett om du ønsker en nedsenk til dusjnisjen eller du ønsker fall på hele baderomsgulvet så har wedi et system som matcher dine behov og som lever opp til falluppbyggingskravene i Norge.

 Fundo Primo - det tradisjonelle gulvelementet som matcher ethvert behov

Til det tradisjonelle konvoluttfall uttrykket tilbyr wedi gulvsystemet Fundo Primo i mange forskjellige størrelser. Enten om dusjnisjen skal være kvadratisk eller rektangulær og avløpsplasseringen er i et hjørne eller midt i rommet, matcher Fundo Primo med den riktige løsningen for ethvert behov.

Fundo Primo gulvelementer egner seg for montering av fliser, og sikrer riktig fall i et 100 % vanntett system.

I Fundo Primo-systemet har du muligheten til å velge mellom 14 forskjellige aluristdesigner og systemet finnes i 4 varianter, alle tilgjengelige i forskjellige størrelser:

  • Firkantet med sentralt avløp
  • Firkantet med desentralisert avløp
  • Rektangulær med sentralt avløp
  • Rektangulært med desentralisert avløp

Derfor elsker håndverkere og entreprenører wedi's Fundo-serie

På grunn av konstruksjonen med sluk og gulvplate integrert i ett system, elimineres flere av de tidkrevende trinnene i en klassisk gulvkonstruksjon i dusjnisjer.

Fundoplaten tilpasses ekstremt enkelt på stedet til størrelsen på dusjnisjen og siden det til og med er mulig å legge fliser umiddelbart etter at gulvkonstruksjonen er ferdig, sparer håndverkeren dermed mye tid med wedi Fundo fremfor klassisk gulvkonstruksjon.

I tillegg elimineres også risikoen for feil i fallkonstruksjonen, da Fundo gulvelementet er cnc-frest fra fabrikk - dette garanterer riktig fall hver gang samt en 100 % vanntett konstruksjon.

Fundo Primo passer sammen med Fundo Top-serien - designoverflater i storformat som et elegant alternativ til tradisjonelle fliser

Hvis gulvarealet skal være fugefritt, har wedi utviklet Fundo Top programmet. Designoverflater i komposittmateriale i 5 farger, som alle har innebygget fall i platene tilpasset wedis Fundo gulvsystemer - klar til montering. Dermed tilbyr wedi et elegant storformatalternativ til flisens vanlige utseende, som samtidig skaper en fullstendig fugefri overflate, hvor elegant design og funksjonalitet går hånd i hånd.

Designoverflatene wedi Top Line veier ikke mer enn at de kan håndteres av én mann. De kan enkelt tilpasses med standardverktøy som stikksag, revehale eller sirkelsag. Deretter limes de enkelt på gulvelementene med wedi 610 lim-, og tetningsmasse samt våtromssilikonfuge i hjørnene - ferdig utført.

På grunn av den høye kvaliteten på materialet og færre skjøter er wedis Top Line ekstremt hygienisk – også over tid. Overflaten på Top Line designoverflatene er ikke bare antibakterielle og muggavvisende, de har også blitt testet for å være motstandsdyktige mot kjemiske midler som avløpsrens, rengjøringsmidler som Cilit Bang, klor, sminke og mascara og mange andre kjemikalier du bruker på badet.

Case - renovering på Hotel Vejlefjord med wedi Fundo Primo.

I et større renoveringsprosjekt på Hotel Vejlefjord, hvor det tidligere administrasjonsbygget Saugmans Palæ var midtpunktet, bidro wedi til ombyggingen med gulvsystemer for 15 bad i de nye toppmoderne rommene og suitene.  Gulvsystemet som benyttes på badene er Fundo Primo-elementer, hvor det er brukt 90x90 cm gulvelementer i dusjnisjene. Til gulvkonstruksjonen på resten av badene er det benyttet 50mm ordinære wedi byggeplater hvor det er frest spor for 16mm alupex vannbårne gulvvarmerør.

I tillegg til oppussingen i Saugmans Palæ ble det også åpnet en ny Thalasso spa-avdeling i bygget som tidligere huset det gamle svømmebassenget – nå tilbyr Thalasso spa blant annet et stort saltvannsbasseng, saltbadstue og solterrasse.

Mer om produktet WEDI FUNDO TOP® - Ferdige overflater for Fundo dusjelementer

WEDI FUNDO TOP® - Ferdige overflater for Fundo dusjelementer

Ferdige overflater for Fundo dusjelementer.

Brosjyre - Nyheter i 2020
Brosjyre - produktoversikt