Ribe camping tilbyr også designbad med spa-følelse

Dato: 19 Jan 2022

Luksus camping? Det er nettopp dette du finner i Danmarks eldste by, Ribe.

Å besøke Ribe er som å gå inn i en annen verden. De koselige middelaldergatene har en deilig atmosfære, stemningen er spesiell, og vitner om den store betydningen byen og innlandet har hatt i århundrer. Vadehavet nasjonalpark bidrar til helt unike naturopplevelser rundt Ribe, og overnattingen kan også være av et helt spesielt kaliber, dersom du velger å sjekke inn på Ribe Camping.

 Ribe de Janeiro
Campingplassen i Ribe, som ble kåret til Danmarks beste campingplass i 2020, har et vell av fasiliteter å tilby for hele familien. Du kan velge glamping, feriehytte, toppleilighet eller tradisjonell camping hele året, og overalt er det valgt å levere kvalitet.

Blant mulighetene campingplassen tilbyr, er spesielt servicebyggene og de splitter nye dusjromsløsningene, som nærmest er spaopplevelser i seg selv, i en helt egen liga. Så det er ikke for ingenting man omtaler Ribe Camping som ‘Ribe de Janeiro’.Sannsynligvis verdens mest elegante dusjløsning
Hvordan dusjen skal utformes er som oftest en designoppgave som krever omtanke og fokus på materialvalg. Det må være forbundet med velvære å ta et bad, så derfor er rammer og funksjonalitet ekstremt viktig. I et kollektivt dusjrom blir utfordringen enda større; for hvordan sikre intimitet, skjerming og brukervennlighet, samtidig som muligheten for vedlikehold og hygiene er på topp?

På Ribe Camping har de tenkt gjennom og realisert en løsning som trolig vil være blant de aller beste, både når det gjelder funksjonalitet og når det estetiske uttrykket skal vurderes: dusjkabinetter som er runde og spiralformede akkurat som et sneglehus. , skap et privatliv på en elegant og funksjonell måte. Du går inn i badet og blir skjermet slik at dusjvannet ikke står på alle kanter, og slik at andre ikke kan se med deg når du vasker deg. Slik.

Nærmere bestemt er dusjproduktene ‘Fundo Nautilo’ og ‘Fundo Trollo’ fra tyske wedi. I 40 år har wedi levert løsninger for våtrom, så utfordringen om hvorvidt dusjnisjen skal ha forheng, dør i herdet glass eller en annen løsning, som ofte ikke er spesielt vakker, hygienisk eller praktisk, er dermed eliminert.


 
Med plass til hvile
Når design og funksjonalitet kombineres er det med på å heve badeopplevelsen, og for Ribe Camping har hvert dusjkabinett en smart benk, så det er praktisk å sette seg ned, kle av og på eller hjelpe de minste i familien.

Benkene som er kledd med mosaikk er montert med wedi 610 lim-, og tetningsmasse, de er alle av modell Sanoasa Comoda fra wedi og montert på rund sokkel og front.

Alt i alt er både dusjen og benken av en kvalitet som skaper et blikkfang på ethvert bad, og å finne dette uttrykket på en campingplass er da i en helt egen liga.

Produktfakta:

Se de unike wedi-produktene for bad, spa, fritid og nå også campingplasser her:

• Fundo Nautilo dusjnisje

• Fundo Trollo

• Designlinje Baderomsmøbler

• Wedi Sanoasa velværebenker

• Designerdusjer