Samarbeidet mellom wedi og Spark Vision utvikler seg

Dato: 8 Des 2021

 Tidligere i år kunngjorde wedi og Spark Vision nyheten om at de to partene hadde inngått en 3-årig samarbeidsavtale, med sikte på å kontinuerlig implementere hele wedis hele produktspekter i Spark Visions tegneprogram; Spark BlueprintTM.

 

Status for det 3-årige samarbeidet er at wedis benker med forskjellige sokkelposisjoner i dag er implementert. Det samme gjelder wedis Fundo gulvsystemer og wedis flisbare badekar.
 

 «Samarbeidet med Spark Vision gir helt nye visualiseringsmuligheter.

Med deres imponerende tegneprogram, som i løpet av få minutter meget nøyaktig kan visualisere kundenes ønsker om baderomsdesign, kommer det til å bli et verktøy som kommer til å utgjøre en enorm forskjell.

Det er en tilleggstjeneste som ikke bare er et godt verktøy, men som også vil gi større kundetilfredshet.»
 Jørn Steinar Lund, Salgssjef Norge
 

Tegneprogrammet Spark Blueprint er et profesjonelt salgsverktøy for forhandlere av fliser og klinker - og samtidig også for den moderne entreprenøren. Med Spark Blueprint tegnes et komplett bad inkl. møbler, hygieneartikler, fliser og designoverflater på mindre enn 10 minutter.

Når badet er opprettet i Spark Blueprint, lages en detaljert spesifikasjon, som viser hvordan badet skal konstrueres og hvor fliser og fliser skal plasseres. Blueprint beregner også materialforbruk og en totalpris.

Wedi GmbH Norge
Tel.: +47 4548 8700
info@wedi.no
www.wedi.no