Wedi - Din shampoo like i nærheten

Dato: 15 Mar 2021

Dusjnisjen som er enhver kvinnes ønske på badet, er wedi Sanwell dusjnisje. Å oppbevare såper og hårprodukter rett ved fingertuppene i dusjen er funksjonelt, smart og gjør rengjøring til en enkel oppgave på badet.

VISSTE DU AT?

Med vannet som renner i øynene, leter du blinde etter den rette shampoflasken på gulvet. Noe så enkelt som å bare strekke ut hånden å få tak i det du trenger i dusjen, det er en løsning wedi kan tilby. Med wedi’s dusjnisje for oppbevaring av såper og hårprodukter, er dette mulig. Såpeflaskerotet forsvinner fra gulvet og gjør ikke minst rengjøringen lettere når flaskene er plassert på en hylle.

«Dusjnisjen er selve prikken over i’en på vårt baderom. Elegant, praktisk, og samtidig lett å bygge inn. wedi’s Sanwell dusjnisjer kommer ferdig i farger og teksturer som passer ethvert baderom!»

- Fredric Aasbø, Verdensmester i motorsporten drifting

PRAKTISK ROMSPARING

I tillegg til det visuelt fine utseendet i en dusjnisje, sparer innsatsen plass, ettersom veggen i dusjnisjen utnyttes optimalt. Wedi’s shamponisje kommer i to standardstørrelser, 20x40 og 30x60 cm i innvendige dimensjoner, men kan også lages i spesielle dimensjoner i standard wedi våtroms plater. Dusjnisjene er enkle å montere, ettersom de kan limes sammen med de andre wedi våtroms plater eller direkte på stenderne. Det eneste du må huske på er å spørre om høyden på shampoflasker i husholdningen.

«Adding the wedi Sanwell shower niche was a no-brainer decision for us: All of our shower items are within arms reach and the style works perfectly with our Bali-inspired theme. I love it!»

- Hunter Taylor, Californian living in Scandinavia

FUNKSJONALITET OG DESIGN

For standard dusjnisjer tilbyr wedi også 100% vanntette designflater som er tilpasset og klar for installasjon med wedi 610 tetningsmiddel. Designflatene wedi Top Line fås i 5 forskjellige farger og med det moderne, skjøtefrie utseendet, bidrar wedi Top Line til å gi badet et moderne utseende.

TRENDER PÅ BADEROMMET

Er det på tide å skjemme bort deg og badet ditt, eller tenker du på å bygge om eller bygge nytt? Husk at forskjellen ligger i detaljene. Enten du er interessert i det grafiske, det stilige eller det naturlige, er det helhetsinntrykket som teller. Wedi tilbyr mange forskjellige alternativer med smarte funksjoner som dusjnisjer, benker, runde dusjhyller eller hyllekonstruksjoner. Wedi gir deg dermed muligheten til å dekorere badet ditt slik at det nøyaktig oppfyller dine ønsker.

INTELLIGENTE LØSNINGER KARAKTERISERER WEDIS VÅTROMSSYSTEMER

Intelligente løsninger og produkter som gir håndverkere en rekke fordeler er karakteristiske for wedis våtromssystemer, som på tvers av produktene er rettet mot kvalitetsbevisste aktører i bransjen. Disse leter hele tiden etter gode løsninger av høy kvalitet som kan minimere installasjonstiden og dermed forbedre økonomien til prosjektene.

Se mer

www.wedi.no