Elegant spa opplevelse på elite stadshotell Karlstad

Dato: 24 Aug 2022

Hvem kan ikke trenge en avslappende pause midt i hverdagen?

Sentralt i Karlstad er det klassiske Elite Stadshotell nær Klarälven, shopping og gode restauranter. I tillegg til de mange flotte rommene, et nytt tak, plass til konferanser, fester eller møter, er det en nydelig ny spa -avdeling som fortjener et besøk.

Følelsen av å gå inn i et univers av velvære forplanter seg i kropp og sjel, slik at hver fiber i kroppen slapper av og finner hvile. En pause hvor alle sansene roes ned, kroppen får hvile, og fokuset er bare på å slappe av og oppnå trivsel.

Når du kan kombinere et bybesøk med en unik spa -opplevelse, reiser du hjem med fornyet energi og gode minner. Vi må gire ned, senke skuldrene og puste dypt. Vana Spa på Elite Stadshotell gir deg denne sublime følelsen, og kan sjekkes ut her

Profesjonell partner skaper spa løsningen
Det unike spauniverset stiller helt spesielle bygningstekniske krav. Hygiene, komfort og sikkerhet må testes grundig. I tillegg kommer behovet og kravet til sikkerhet i installasjoner, avløp, gulvskråninger, fuger og veggbekledning, så alt er trygt for spagjesten.

Ekspertkunnskap er nødvendig, og i Vana Spa har arkitektene alliert seg med Kakelspecialisten i Sverige, som klarer å levere elementer til våtrom av høyeste kvalitet: dampbadet, det unike tunneltaket i Vana Spa, de spesialdesignede benkene, vegger i dusjer og den oppvarmede benken har wedi spesialutviklet. Alt er gjennomtenkt ned til minste detalj.

Hvorfor samarbeidet med Kakelspecialisten og WDT og deres kunnskap innen velvære, design og overflater gir super god mening for arkitekten, Vana Spa og wedi. Et samarbeid wedi er stolte over å være en del av.

 

Som våtromsleverandør er wedi sterkt representert i hele Norden, fordi innovative løsninger så vel som fleksibelt samarbeid med innovative og kreative arkitekter og byggherrer fungerer optimalt. I nesten 40 år har wedi levert intelligente løsninger for våtrom, det merkes i prosjekter som Vana Spa.