Top Wall - Storformat designoverflater for eksklusiv baderomsdesign

Dato: 23 Jun 2021

wedis Top Wall designoverflater i stort format er et attraktivt alternativ for kunder som ønsker det elegante utseendet til et designerbad, men som ikke vil betale det som håndplukkede italienske storformatfliser koster.

Store formater inntar scenen i baderomsdesign
Baderomsdesign med veldig store formater uten synlige tverrgående fuger har i den grad kommet inn på scenen de siste årene som et elegant og moderne alternativ til fliselegging med både små og store fliser.

wedi’s Top Wall-serie består av høykvalitets komposittmateriale i kombinasjon med vinyl, og Top Wall-designflatene har hittil vært tilgjengelig med natursteinstruktur i fargene “steingrå”, “sahara beige”, “betonggrå” og “karbon svart ”, men det er nå lagt til en til i serien -“pure white”.

wedi legger til en nyhet i Top Wall-serien – pure white
Nå kan du også få wedis Top Wall designflater i designet ”pure white” - et design som har vært veldig etterspurt, da det i farge og uttrykk samsvarer med mange kunders ønsker om et moderne og eksklusivt baderomsdesign.

I likhet med de andre designene i Top Wall-serien, kan pure white også enkelt skjæres og tilpasses for å matche kundenes individuelle behov.

En del av Spark Vision
Tilføyelsen av pure white til Top Wall-serien kommer samtidig med nyheten om at wedi skal samarbeide enda tettere med Spark Vision.

Dette betyr bl.a. at Top Wall-systemet allerede er en permanent del av Spark Visions tegneprogram, og som en del av en fremtidig 3-årig samarbeidsplan vil alle wedis produkter være tilgjengelig i Spark Vision.

Stabilt og sterkt materiale med et eksklusivt uttrykk
Pure white Top Wall er laget av et komposittmateriale bestående av steinpulver/mineraler som er støpt med et plastbindemiddel. En prosess som frembringer et ekstremt stabilt og sterkt materiale med en imponerende tykk slitasjeoverflate.
Materialets naturlige uttrykk, der variasjoner i farge og overflate varierer, gir overflaten spillet som resulterer i et eksklusivt uttrykk.
Et uttrykk som også gir ufattelige muligheter for å kombinere med fliser, slik at det er tilpasset hvert enkelt behov.

wedi Top Line - lett å rengjøre og vedlikeholde
På grunn av materialets høye kvalitet og færre fuger er wedis Top Line ekstremt hygienisk - også over tid.

Overflaten på de fire Top Wall-fargene med struktur er ikke bare antibakteriell og muggavvisende, de er også testet for å være motstandsdyktige mot kjemiske stoffer som avløpsrens, rengjøringsmidler som Cilit Bang, klor, sminke og mascara og annen kjemi du bruker på badet.

Montering av wedi Top Wall

FOR YTTERLIGERE INFORMASJON KONTAKT:
Wedi GmbH Norge
Åsland 49
1860 Trøgstad
Norge
Tel.: +47 4548 8700
info@wedi.no
www.wedi.no
www.byggmedwedi.no