Vana spa I Stockholm tilbyr en deilig og vanedannende velværeopplevelse

Dato: 2 Mar 2022

Når spaopplevelsen skal være helt unik, handler det om å berøre alle sansene.

En opplevelse av komfort og velvære møter deg på Elite Palace Hotel, Sankt Eriksgatan i Vasastan, Stockholm; for her er Vana Spa.

I tillegg til det 300 kvadratmeter store treningsstudioet, bassenget og boblebadet, har Vana Spa et vell av forskjellige luksuriøse spabehandlinger å velge mellom i et spesielt fritidsområde. At rammen er helt ny, elegant og topp moderne fra våren 2020, og at interiøret, som møter spa-gjesten, er av aller beste kvalitet, forsterker opplevelsen av velvære, slik at du umiddelbart kjenner at noe spesielt er i vente fra det første øyeblikket: Her er hyggelig å være. Vana Spa må definitivt stå på listen over opplevelser i den svenske hovedstaden, og en sniktitt på en verden av velvære kan sees via denne lenken til nettstedet.

Spauniverset krever ekstra finesse og oppmerksomhet på detaljer, her hjelper wedi
Den mest sansefulle spaopplevelsen oppnås ved å inkorporere alle de fire grunnleggende elementene som utgjør vår verden; jord, ild, vann og luft. Det krever imidlertid en helt spesiell ramme for å kunne tilby en så favnet spaverden, men i Vana Spa finner du akkurat fasiliteter og den estetiske opplevelsen som får deg helt i modus: Dampbad, tørr badstue, dusj, aromaterapi, ulike typer massasjebehandlinger, oppvarmede benker og solsenger for et avslappende øyeblikk samt se på brennende flammer fra kull, som er integrert i peisen som vakkert bryter opp rommet slik at flammene kan sees fra alle sider.

Den helhetlige opplevelsen som Vana Spa så sjenerøst gir, er basert på det faktum at de forskjellige fasilitetene i spaet er nøye tilpasset funksjonene; avslapningssoner med benk og solsenger, som sørger for at komforten er på topp, både inne i rommet der dampbadet tas og i uteområdet, som er beregnet på fred og hvile mellom behandlingene.

 For Vana Spa har wedi, i nært samarbeid med Kakelspecialisten og arkitektene, spesielt utviklet mange elementer. Her ville man ha noe spesielt, og det har lyktes. De oppvarmede benkene og det spesielle dampbadet med tilpassede benker står wedi bak.

«wedis samarbeid med Kakelspecialisten er i en egen liga. Vi er utrolig takknemlige for deres engasjement og innovasjon innen spa og er stolte over å være en del av dette samarbeidet.»
Lasse Bo Ervolder, Area Manager Scandinavian Regions og wedi.

 Produktfakta:

Se mer om wedis produkter for spa, bad og fritid her: