Den danske rørleggerbransjen har omfavnet tysk genialitet, og nå er det Norges tur

Dato: 18 Aug 2021

Baderomsproduktet som virkelig har fått fotfeste i bygging av dusjnisjer på danske bad, er Riolita fra wedi.

Som et motpunkt til det stadig økende tempoet i samfunnet, finner vi blant annet et økt fokus på velvære. I vår travle og stressede verden trenger vi alle små ‘øyer’ der vi oppnår fred, velvære og kan lade opp våre mentale depoter. Både som et konsept og som en næring vokser wellness dermed raskt disse årene, og det har kanskje aldri vært mer relevant enn i dag.

ENKEL LEGGING OG MULIGHET FOR STORE FLISER I ULIKE TYKKELSER

wedi Riolita gulvelement kan tilpasses ønsket størrelse på installasjonsstedet, og etter installasjon kan Riolita gulvelement monteres med fliser.

Det innebygde fallet i gulvelementene muliggjør praktisk talt fugefri legging av fliser i stort format i mange forskjellige tykkelser (5 - 25 mm).

WEDI RIOLITA GIR EN LANG REKKE FORDELER

De spesialtilpassede gulvelementene sørger for en rekke fordeler – blandt annet:
• Enklere og raskere installasjon
• Lav vekt
• Lav byggehøyde
• Garantert vanntett
• Minimerer risikoen for installasjonsfeil
• Sikrer korrekt understøttet plassering av avløpet

INTELLIGENTE LØSNINGER KARAKTERISERER WEDIS VÅTROMSSYSTEMER

Intelligente løsninger og produkter som gir håndverkere en rekke fordeler er karakteristiske for wedis våtromsystemer, som hele veien er rettet mot kvalitetsbevisste aktører i bransjen, som hele tiden leter etter gode løsninger av høy kvalitet som kan minimere installasjonstiden og dermed forbedre økonomien til prosjektene.

WEDI – LANGT MER ENN FUGEFRIE DUSJNISJER

wedi's Fundo-serie inneholder et bredt utvalg av vakre fugefrie gulvsystemer for flislagte bad- den moderne dusjen består imidlertid av langt mer enn gulvelementet. Derfor inneholder wedis modulsystem også en rekke funksjonelle elementer som du kan bruke til å tilpasse bad til individuelle ønsker og behov. Av eksempler kan nevnes en praktisk nisje eller hylle for sjampo og lignende, en benk, en stabil skillevegg med innebygde hyller eller kanskje en individuelt designet servant. På grunn av den modulære strukturen skiller blant annet wedis systemløsninger seg ut med fordeler som ekstremt enkel behandling og betydelig kortere ventetid ved flismontering.

FOR YTTERLIGERE INFORMASJON KONTAKT:
Wedi GmbH Norge
Tel.: +47 4548 8700
info@wedi.no
www.wedi.no
www.byggmedwedi.no