Nominert til Byggeriets Miljøpris

Dato: 4 Apr 2022

wedi er nominert til Byggeriets Miljøpris med våre bærekraftige, sklisikre designoverflater i natursteinslook, wedi Top Line, som er produsert av 100 % resirkulert materiale.

wedi Top Line er et grønt, innovativt baderomsprodukt som sikrer minimal bruk av sementbaserte produkter og samtidig bidrar til å skape eksklusive designerbaderom.

Bygg med omtanke
Hvordan kan vi bygge og vedlikeholde, og dermed leve bedre med hensyn til natur og miljø? Her har wedi utviklet et produkt som med hensyn til miljøet gjør et bevisst materialvalg. Valg av byggematerialer har stor betydning for om et bygg er bærekraftig. Ved å velge riktig byggematerialer og bruke dem på riktig måte, avsettes et mye mindre klimaavtrykk. Samtidig sikres et sunt inneklima med god og lang holdbarhet, noe som skaper rom for varme og velvære.

100 % resirkulerbar livssyklus
wedi Top Line med struktur er laget av et komposittmateriale som består av 100 % resirkulerte materialer og mineraler omdannet til vakre, sklisikre designoverflater. En prosess som gir et grønt, stabilt og sterkt materiale i gjennomfarget design og med en sklisikker overflate.

Materialets naturlige uttrykk, med variasjoner i farge og finish, gir overflaten et spill som resulterer i et eksklusivt uttrykk.

Et uttrykk som også gir uante muligheter for å kombinere med fliser, slik at det tilpasses hvert enkelt behov.

Store formater inntar scenen på badet
Baderomsdesign med svært store formater uten synlige tverrfuger har for så vidt gått inn på scenen de siste årene som et elegant og moderne alternativ til flisbekledning med både små og store fliser. Designflatene i wedis Top Line-serie, som består av høykvalitets komposittmateriale i kombinasjon med vinyl, har så langt vært tilgjengelig i fargene «stone grey», «sahara beige», «betonggrå» og «carbon black» med natursteinstruktur, og finnes nå også med glatt overflate i fargen "ren hvit".

wedis Top Wall storformatdesignflater er et attraktivt alternativ for kunder som ønsker det elegante utseendet til et designerbad, men som ikke ønsker å betale det håndplukkede italienske storformatfliser koster og den tilhørende betalingen for tidkrevende oppsett.

Wedi Top Line designflater veier dermed ikke mer enn at de kan håndteres av én mann, og tilpasses enkelt med standardverktøy som stikksag, eller sirkelsag. Det ferdige elementet limes enkelt opp med wedi 610 lim og tetningsmasse samt silikonfuge i hjørnet - ferdig jobba.

Hvilke overflater kan wedi Top Wall designoverflater brukes på?
Top Wall designoverflater kan brukes på en lang rekke overflater og er derfor opplagte å bruke til både renovering og nybygg:

  • Fugefrie overflater
  • wedi byggeplater og wedi membrankonsepter
  • Fliser
  • Våtromsgips og fiberpuss med membran

wedi Top Line - enkel å rengjøre og vedlikeholde
På grunn av den høye kvaliteten på materialet og færre skjøter er wedi Top Line ekstremt hygienisk - også over tid. Overflaten på de fire Top Line-fargene med struktur er ikke bare antibakterielle og muggavvisende, de er også testet for å være motstandsdyktige mot kjemiske midler som avløpsrens, vaskemidler, klor og sminke og mye andre kjemikalier som brukes på badet.

Wedi Top-Line – fremtidens designoverflater med omtanke.