Godt gjort - Maxbo tilbyr nå wedi-produkter

Dato: 11 Mai 2022

Nå blir kvalitetsproduktene fra våtromsprodusenten wedi enda mer tilgjengelig for det norske markedet – i første omgang i det nybygde Maxbo Stormarked på Nygårdskrysset i Follo.

Hos den tyske våtromsleverandøren wedi er det stor glede knyttet til det nye samarbeidet; for en er stolt over å ha blitt valgt som leverandør av byggeplater til våtrom, designelementer og de velkjente wedi Fundo gulvelementene.

Produktene er nå å finne i Maxbos nye Stormarked. Maxbo og wedi er enige om at de deler en strategi om å tilby kvalitetsmerkeprodukter med et høyt servicenivå og detaljerte installasjonsinstruksjoner til konkurransedyktige priser; for som det høres ut fra begge parter: ‘Vi vil ha trygge forbrukere, også når det kommer til å skape våtrom med kvalitet.’ Så Maxbos slagord ‘Well done’ rammer fint inn det nye samarbeidet.

Solid posisjon i markedet med fokus på alltid å velge kvalitet

Bak byggemarkedskjeden Maxbo står Løvenskiold-Vækerø AS, som trekker linjer tilbake til 1649, da selskapet startet som en aktiv handelsbedrift. I dag er det både privateide og franchiseavdelinger under Løvenskiold Handel, og posisjonen i markedet er solid. Selve byggemarkedskjeden Maxbo oppsto på Vækerø i 1973, og siden har utviklingen vært sterk. I dag er det cirka 1600 ansatte i Maxbo, og Maxbos posisjon innen leveranser til byggebransjen, både profesjonelle og private, er betydelig; fra Mandal i sør til Trondheim i nord er det hele 60 byggevarebutikker i Norge: Maxbo, Maxbo Stormarked og Maxbo Proff.

Hos Maxbo og wedi får kunden trygghet på kjøpet

Tanken bak Maxbos produktspekter er å tilby alt til byggeprosjektet; alt fra byggematerialer, til maling, verktøy og maskiner til gode råd fra ansatte om hvordan få til et bygge- eller renoveringsprosjekt. Og en av disse sier: «Vi som jobber i Maxbo har stor interesse for yrket vårt, ja, vi brenner for at arbeidet ikke bare skal gjøres, men at det gjøres smart, riktig og ikke minst langvarig – både for den profesjonelle håndverkeren og for den private gjør-det-selv-personen.

Ofte handler jobben vår mye om å inspirere kunden og gi dem tillit til at de sannsynligvis vil lykkes med prosjektet de står overfor. Nettopp fordi vi kjenner vareutvalget vårt, følger med på det siste og beste på markedet, og dermed garanterer kvalitet, kan kunden føle seg trygg i et Maxbo byggevarehus. Og nå tilbyr vi også de geniale lettvektsløsningene for våtrom fra wedi, som byr på et utall av muligheter – også i norsk trekonstruksjon, sier Jonas.

Hjelp til håndverkere, handy kvinner og handy menn

Se wediproduktene her og lær mer om hvordan du lettere løser oppgaver i våtrom.

Gratis online byggehåndbok/ database med designprinsipper: https://bygmedwedi.dk/konstruktionsprincipper/

Maxbo har en helt egen YouTube-kanal, og her kan du finne svar og løsninger på mange byggeutfordringer.

wedi / Maxbo tilbyr nå wedi-produkter from wedi Danmark on Vimeo.