Design overflater for det eksklusive badet - Få stil og unik holdbarhet med wedi Marble

Dato: 8 Apr 2024

Tenk deg å oppnå spa-følelsen hver gang du åpner døren til badet og ser på en verden av vakre farger og stilige finisher i marmor-look – Da vil følelsen av å ta en dusj løftes, som om du var den vakre italienske ' Skumfødte Venus '.

Det ER mulig å kombinere design og funksjon. Når du velger wedi Top Line i utformingen av badet, er markedets beste funksjonalitet og den vakreste finishen inkludert på kjøpet, så du slipper å bekymre deg – Top Line er langtidsholdbar, også når du ønsker å skape et vakkert, stemningsfullt rom.

For på det funksjonelle badet, hvor alle overflater skal tåle slitasje, vann og såpe, er det viktig at kvaliteten på overflatene er på topp. De fugefrie designoverflatene fra wedi er tilgjengelig i 12 forskjellige farger, som er enkle å matche til en moderne boligstil.

Materialet i designoverflatene er basert på gjenbrukbare og naturlige elementer, og derfor fremstår overflatene levende og unike, samtidig som de er ekstremt slitesterke og antibakterielle.

Marmorens vakre finish har rett og slett med en uovertruffen holdbarhet

De vakre Top Line-designene wedi Top Wall Marble og wedi Fundo Top Marble er tilgjengelig i 'Marble white', 'Marble grey-beige', 'Marble grey-brown' og 'Marble black'.

De gir badet en touch av luksus, som bringer alle sanser i retning mot en luksuriøs spa-opplevelse.

Tradisjonell marmor er følsom for rengjøringsmidler, og det kan være vanskelig, om ikke umulig, å jobbe med marmor, på grunn av vekt og den vanskelige og tidkrevende tilpasningen.

Med wedi Top Line marmor er derimot de fleste designalternativer åpne.

Designoverflatene kommer i flere forskjellige bredder på: 600 mm, 900 mm, 1200 mm og i høyden 2600 mm, og med dette er det enkelt å tilpasse wedi Top Line til praktisk talt ethvert prosjekt, enten du skal installere et bad i etasjesbygg eller i sommerhus eller i bygninger som det er vanskelig å få nødvendig tilgang til med byggematerialer.

Det er gjennomtenkt at gulvsystemene Fundo Primo, Fundo Ligno Plus (det er et punktavløp) og wedi Fundo Riolito Neo (linjeavløp) passer til Top Line-serien.

Rister i samme utførelse kan sørge for at risten i gulvet blir nesten usynlig.

Skap drømmen om det luksuriøse badet for hverdagen

Produktutvalget som kan kombineres med er bredt innenfor wedi Top-Line, så det er mange muligheter ikke bare for farge og tekstur, men også for tilbehør som hyller, nisjer eller benker, etc.

Kun fantasien setter grenser for hvordan drømmen om et lekkert og stilig bad kan gjøres til din nye virkelighet. Hver dag.

Bestill wedi Top Line produktprøver her

Utforsk Top Line serien:

  • wedi Top Wall veggplater kan monteres på alle underliggende overflater.
  • wedi Fundo Top gjør det enkelt å få en dusjnisje med sklisikre overflate og passer til wedi sine gulvsystemer.
  • wedi Sanoasa Top i den gode Top Line-kvaliteten. Passer som overflate på Sanoasa benk modell 3.
  • wedi Sanwell Top LED Niche gir fugefri og opplyst hylleoppbevaring.
  • wedi Sanwell Top Niche muliggjør en vakkert integrert hylle i badet.
  • wedi I-board Top monteringsferdig frontveggbekledning for wedi I-Board (sisterneinnbygging), for steder hvor hygienen skal være på topp. 

Mer om produktet wedi Top Line

wedi Top Line

wedis Top Line-serie med designoverflater er et attraktivt alternativ for kunder som ønsker det elegante utseendet til et designerbad, men som ikke ønsker å betale kostnadene for håndplukkede italienske storformatfliser.