Våtromsoverflate helt uten fuger? Få wedi Top® Wall i nye eksklusive farger

Dato: 6 Sep 2023

Designoverflatene wedi Top® Wall har ikke bare høy materialkvalitet, men nå har de geniale våtromsoverflatene til og med fått et nytt elegant utseende med et diskret marmor- eller granittpreg.

Det er luksus og high-end design over de tre nye wedi produktene wedi Top® Wall – både når det gjelder farge og finish. Den høye kvaliteten og store fleksibiliteten til overflatene er allerede anerkjent, akkurat som de vedlikeholdsfrie og antibakterielle fordelene til Top® Wall blir fremhevet av fagfolk i bransjen.

Stil, tekstur og farge setter stemningen i rommet
Så langt har wedi Top® Wall vært tilgjengelig i fargene Pure white, Stone grey, Sahara beige, Concrete grey og Carbon black. Nå tilbys produktet også som tre 'Flake-varianter', som har en tekstur og overflate som ser ut som naturstein til forveksling, men som samtidig har den velkjente og helt spesielle slitestyrken. De nye alternativene fra wedi er:

  • Flake white - lyst betongutseende med marmorskår, som har et nærmest klassisk italiensk utseende
  • Flake lys grå – lys grå betonglook med granittflis som har et kult factoryoutlook
  • Flake grey - mørk betonglook med granittskår som utstråler stram New Yorker-stil.

Resirkulerbare materialer forbedrer design og miljø
60 % resirkulerbart lettvektsmateriale har blitt brukt til å lage wedi Top® Wall. Overflatene er slitesterke og ikke-porøse med et minimalistisk og rent utseende som passer godt inn i dagens trend med nordisk livsstil. Siden overflatene er basert på naturlige komponenter, er materialet helt unikt, og det gir et spesielt eksklusivt og samtidig levende uttrykk.

Top Wall møter ønsket om å skape slitesterke overflater uten fuger, slik at våtrommet kan få akkurat det utseendet du ønsker, uten fuger.

Enten det er gulvet, veggene eller sidene på badekaret, kan wedi Top® Wall tilpasses. Formatene kan leveres i størrelser opp til 1,20 x 2,50 meter, noe som gir utrolig mange muligheter for å lage akkurat det våtrommet du ønsker.

Tykkelsen på overflatene er kun 6 mm, så overflatene er enkle å integrere i enhver konstruksjon og hvor som helst.

Når wedi Top® Wall beskrives som hygienisk og antibakteriell, skyldes det den svært flate og rene overflaten, hvor smuss og belegg ikke blir liggende.

Siden enhver tilpasning enkelt kan utføres, får du med wedi-produkter gjennomtenkte løsninger med lang levetid, høy toleranse og enkel rengjøring – kort sagt: Med hele den velassorterte wedi Top Line-serien er det ingen begrensninger når baderommet skal designes.

Se alle tekniske spesifikasjoner: