Hvorfor velge en kjedelig avløpsløsning? Bli fargerik med wedi

Dato: 9 Aug 2023

Håndverkere og entreprenører elsker allerede wedi sine Fundo gulvelementer fordi mange tidkrevende trinn i en tradisjonell gulvkonstruksjon i dusjnisjen elimineres med wedi-produkter.

Nå kommer imidlertid en kvalitet til; For med de nye designene til wedi Fundo-drain kan farger tilføres avløpet, enten det er firkantet eller avlangt.

Når du har valgt armaturer, håndklestang, kroker og tilbehør i for eksempel sort til badet er det skikkelig kjedelig med et gråaktig rustfritt sluk i dusjen, for da er designuttrykket langt fra komplett.

Heldigvis kan dusjavløpet nå være sort, gull eller rosa-gullfarget, dette sørger wedi for, som har tenkt alternativt til de kjente avløpsristene.

Når ønsket er en stylet helhet
Tyske wedi GmbH har vært kjent for kvalitet og eminent funksjonalitet i våtrommet i mange år, og kvalitet gir som kjent trygghet i det teknisk krevende våtrommet.

Men det trengs mer. Estetikk og vakkert design hører også med til nytelsesrommet som badet er; fordi det må være noe for alle sanser.

wedi kompletterer de tradisjonelle ristdesignløsningene med punkt- og linjeavløp med de allerede 16 rustfrie ristdesignalternativene - og derfor er nyheten om at fargede løsninger med belegg i sort, gull og rosa-gull nå kan leveres fantastisk for designelskeren som ønsker å gjøre badet mer personlig og stilig.

wedi GmbH har også gjort jobben lett i forhold til valg og kombinasjon av fargealternativene som tilbys av armaturleverandøren og overflaten på rutenettdesignet fra wedi; For med wedi sin nye 'Rist design selector' kan du velge armaturleverandør og overflate og se hvilken wedi ristfarge som passer.

Eller du kan velge i omvendt rekkefølge, hvis du for eksempel har falt for en av de vakre nyansene fra wedi GmbH sitt ristdesignutvalg, så kan du da finne den foretrukne armaturleverandøren og fargen som matcher den.

Velg mellom tre vakre farger
I tråd med tidens trender innen styling av hjemmet og dermed også på badet, er wedis fargevalg gjennomtenkte.

Med et wedi-produkt er slitesterke designflater en selvfølge, og det er bare å velge hvilken stil som passer til de andre elementene i våtrommet.

Skap harmoni eller kontrast – wedi gjør det mulig.

 

Ristdesignet wedi Fundo er laget av rustfritt stål som er V2A børstet og PVD-belagt i disse tre fargene:

• Metallic svart

• Metallic gull

• Metallic rose-gull

Se alle tekniske spesifikasjoner: