wedi Fundo RioLigno - wedis siste produktutvikling løser vanlig byggutfordring

Dato: 24 Nov 2021

Ved renovering av første etasje med eksisterende trebjelkelag i etasjeskille, møter håndverkere, entreprenører og arkitekter ofte en utfordring med monteringshøyder når du vil gå fra et eksisterende gulv - f.eks. 3 mm vinyl - til 12 mm fliser. Her er beskjeden altfor ofte: "Det kan ikke gjøres, da må du heve konstruksjonen for mye eller konstruksjonen blir for tung".

wedi Fundo RioLigno løser denne utfordringen.

Med en høyde på bare 25 mm og ensidig fallkonstruksjon ned til 6 mm ved linjeavløpet, inkludert avløpskonstruksjonen som er innebygd i den underliggende trekonstruksjonen, lar Fundo RioLigno deg designe et fugefritt bad og dusj på trebjelker med et minimum av plass.


 Innovativt gjennombrudd med en rekke fordeler for bygging av fugefrie baderomsgulv

wedi Fundo er bygget slik at avløp og gulvplate er integrert i ett system som er CNC-frest fra fabrikken. Det sikrer at det alltid er riktig fall og garanterer en 100% vanntett konstruksjon - enten det brukes i nybygg eller renovering.

wedi Fundo produseres i 14 systemer med 5-25 standardstørrelser i hvert system - i tillegg kan den spesialtilpasses og klargjøres for vannbåren gulvvarme fra fabrikken, om nødvendig.

Wedi Fundos lave vekt gjør også gulvelementene ideelle for renovering i eksisterende eiendommer, ettersom det reduserer belastningen og påvirkningen på konstruksjonen under våtrommet.


 

De viktigste fordelene med wedi Fundo RioLigno:

  • Mulighet for bygging av bad med fliser i 1. etasje på eksisterende trebjelkelag.
  • CNC -fresing fra fabrikken garanterer gulvelementer med riktig fall hver gang og eliminerer dermed risikoen for menneskelige feil.
  • Enklere og raskere installasjon - på grunn av elementenes lave vekt og herdetid på bare 1 dag.
  • Oppfyller gjeldende lovkrav for fall på badegulv.

For enda raskere installasjon, anbefales det også at håndverkere bruker wedi Fundo underbygningselement for linjeavløp, noe som sikrer en sikker installasjon av sluket i underkonstruksjonen. Hele gulvet kan enkelt monteres med wedi monteringslim; wedi 610 lim-, og tetningsmasse.

De fleste håndverkere bruker også vanligvis 30 mm wedi Preline gulvelementer for 16 mm gulvvarmerør for vannbåren gulvvarme på resten av baderomsgulvet - og det tynneste gulvsystemet på markedet med linjeavløp; wedi Fundo Rioligno.

Wedi GmbH Norge
Tel.: +47 4548 8700
info@wedi.no
www.wedi.no
www.byggmedwedi.no