Sanoasa hjørnebenk - det lille ekstra som gjør stor forskjell i dusjhjørnet

Dato: 26 Mai 2021

Elegant alternativ til badestolen eller bare ekstra luksus for badeopplevelsen

Den svevende Sanoasa hjørnebenken fra wedi er en unik og vakker løsning som du enkelt kan integrere i veggdesignet i dusjnisjen. Hjørnebenken er flisbar, og dermed smelter hjørnebenken vakkert inn i både nytt og eksisterende design.

Elegant alternativ til en badestol eller litt ekstra luksus og komfort i hverdagen
For eldre og andre med bevegelsesvansker er hjørnebenken både et praktisk og designvakkert alternativ til den klassiske badestolen, som verken er spesielt pen eller praktisk, da den typisk tar en stor del av plassen i dusjen. For andre målgrupper tilbyr den svevende hjørnebenken ekstra komfort og luksus i hverdagen - for eksempel når bena må barberes eller når barna trenger å ta et bad. Hjørnebenken kan til og med brukes som en elegant sjampohylle.

Vakker design for både nye og eksisterende dusjnisjer
Med sin størrelse og plassering tar hjørnebenken nesten ikke plass i dusjkabinettet - men til tross for den begrensede størrelsen tilfører hjørnebenken en helt ny dimensjon til badet. Sanoasa hjørnebenk fra wedi har en lastekapasitet på 150 kg og er tilgjengelig i to forskjellige størrelser (bredde på henholdsvis 600 mm og 800 mm), og kan enten limes opp eller monteres med de medfølgende komposit monteringsbrakettene. Dermed er den perfekt egnet for både nye dusjnisjer og som ettermontering på eksisterende.

Ideell for dusjnisjer med linjeavløp
Med sin svevende beliggenhet i hjørnet er Sanoasa hjørnebenk ideell for installasjon i dusjnisjer med linjeavløp, som ellers kan forårsake utfordringer når du installerer benker. Benken, som selvfølgelig er 100% vanntett, har også innebygget et lite fall fra veggen, slik at overflatevann ledes bort fra benken i stedet for å samles langs veggen.

Sanoasa hjørnebenk gir en rekke fordeler
Den svevende hjørnebenken fra wedi tilbyr en rekke fordeler - inkludert:
• Enkel å installere i både nye og eksisterende dusjnisjer
• Enkelt integrert i nisjens design, da den kan flislegges
• Tar ikke gulvplass
• Ideell å installere i dusjnisjer med linjeavløp
• 100% vanntett og med lett fall fra veggen

Intelligente kvalitetsløsninger kjennetegner wedis våtromsystemer
Intelligente løsninger og produkter som gir håndverkere en rekke fordeler er karakteristiske for wedis våtromsystemer, som på tvers av produktene er rettet mot kvalitetsbevisste aktører i bransjen. Gode løsninger av høy kvalitet og lekker design, minimerer installasjonstiden, og resulterer generelt i en forbedret økonomi i prosjektet.

wedi - moderne modulkonstruksjon som gjør arbeidet ditt enklere og raskere
wedis modulsystem inneholder et bredt spekter av funksjonelle elementer som du kan bruke til å tilpasse bad til kundenes individuelle ønsker og behov. Eksempelvis inkluderer det en praktisk nisje eller hylle for sjampo og lignende, en benk, en stabil skillevegg med innebygde hyller eller kanskje en individuelt designet servant. På grunn av den modulære strukturen skiller blant annet wedis systemløsninger seg ut med fordeler som ekstremt enkel prosessering, lynrask installasjon og betydelig kortere ventetid før flismontering.

SE MER OM WEDI SANOASA HER

FOR YTTERLIGERE INFORMASJON KONTAKT:
Wedi GmbH Norge
Åsland 49
1860 Trøgstad
Norge
Tel.: +47 4548 8700
info@wedi.no
www.wedi.no
www.byggmedwedi.no