iQ Natural - verdens første resirkulerbare vinylgulv produsert med bioattribuert vinyl

Dato: 4 Sep 2020

Nye iQ Natural er verdens første vinylgulv med bioattribuert vinyl (BIOVYN™). Dette innebærer at den fossile oljen erstattes av biobasert råvare under produksjonen, i henhold til prinsippene om massebalanse.

iQ Natural gir arkitekter, designere og boligeiere en gulvløsning i prosjekter som reduserer klimagassutslippmed 60% sammenlignet med tradisjonelle homogene vinylgulv*. Dette, i kombinasjon med Tarkett sitt arbeid for en sirkulær omstilling, er viktige steg for å møte de voksende klimautfordringene.

iQ Natural føyer seg i rekken av iQ-kolleksjoner fra Tarkett med utmerkede funksjonelle egenskaper.

Den enkle installasjonen, lange levetiden, samt de unike egenskapene for hygiene og vedlikehold blir verdsatt i både offentlige og private rom verden over.

De forskjellige uttrykkene i naturen har vært inspirasjonskilden for fargepaletten i iQ Natural.
Den nye kolleksjonen består av 35 farger i fem fargefamilier - Dusk, Dawn, Crisp, Radient og Relief.
Sammen danner de en finstemt miks av ton-i-ton nyanser og nøytraler, valgt for å skape et vakkert og funksjonelt interiør.

Se kolleksjonen, og les mer på våre nettsider www.tarkett.no

* Basert på en sammenligning med en generisk EPD (Environmental Product Declaration) for homogene vinylgulv fra ERFMI (European Resilient Flooring Manufacturers' Institute)

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår