Tarkett lanserer en ny og unik LVT-kolleksjon
- iD Inspiration!

Dato: 21 Jun 2021

iD Inspiration byr på et bredt utvalg av realistiske designgulv. Kombinert med den nye ultramatte overflaten TEKTANIUM™ er dette en kolleksjon slitesterke gulv med naturtro utseende.

Nye iD Inspiration er tilgjengelig i 100 dekorer og 7 formater. Naturinspirerte mønster og design, gjengitt med ekstremt realistiske høyoppløselige trykk, gir gode muligheter for å skape miljøer med fokus på komfort, interiør og holdbarhet.

Kolleksjonen er delt inn i tre designfamilier; Naturals, Authentics og Classics som hver seg tilfører noe eget til iD Inspiration;
Naturals-designene er hentet fra nøye utvalgte materialprøver fra naturen, som er skannet digitalt og trykket høyoppløselig.
Authentics-gulvene har en preget overflate, laget med en teknologi som skaper struktureffekter i planker og fliser.
Våre Classics-design viser de mest brukte materialer og fargeharmonier som har holdt seg tidløse i flere tiår.

TEKTANIUM™ er vårt nye overflatesjikt som gir en ultramatt overflate og uovertruffen motstand mot riper, slitasje og flekker. Denne unike kombinasjonen av ultramatt finish og ekstreme tekniske egenskaper, gir gulvoverflaten et mer realistisk og naturlig design, og gulv som varer lenger.

iD Inspiration er et eksempel på Tarketts Human Conscious Design™. Det å jobbe mot en sirkulær økonomi, og utvikle produkter laget av gode materialer som bidrar til et godt innemiljø, er noe Tarkett prioriterer i sine forpliktelser overfor dagens og morgendagens generasjoner. Kolleksjonen er ftalatfri, har svært lave VOC-utslipp og er trykket med vannbasert blekk. Dette bidrar til å oppfylle krav og strenge standarder for bærekraft og innemiljø. iD Inspiration-kolleksjonene inneholder ca. 35 prosent gjenvunnet materiale, og installasjons-kapp kan tas tilbake og gjenvinnes gjennom vårt returprogram ReStart®.

Vinylgulvene i iD Inspiration er allsidige og unike. Det gjør at de passer like godt i private hjem, som i høytrafikkerte miljøer som kontor, hotell, butikk, eldrehjem og skoler. Med et bredt utvalg farger og mønster ligger alt til rette for å skape dynamiske miljøer med livlig og naturtro gulvdesign.

Les mer om kolleksjonen, og ta en rundtur i vårt virtuelle showroom for å se på nyhetene.