Tarketts nye linoleumsgulv for løstlegging

Dato: 18 Okt 2023

Lino Loose-Lay er Tarketts nye linoleumsgulv for løstlegging. Dette er gulv som legges uten lim, og som er en problemløser i nybygg og ved krav til raske renoveringer.

Den nye kolleksjonen Lino Loose-Lay er tilgjengelig i 12 nøye utvalgte farger med en klassisk marmorering kjent fra vår Veneto-kolleksjon. Mønsterbildet gjør den spesielt egnet i miljøer med mye trafikk, og kolleksjonen er lett å kombinere med andre materialer for et mer dynamisk og variert interiør.

Rask installering sikrer minimalt med nedetid
Løstlegging reduserer tidsforbruk ved legging, noe som er en perfekt løsning ved behov for rask oppussing. Fordi gulvet legges uten bruk av lim som må tørke kan det tas i bruk umiddelbart etter legging, og forstyrrer derfor tilstøtende virksomheter og miljøer i mindre grad.

Gulvene er overflateforsterket med xf2, som krever minimalt med vedlikehold. Ingen installasjonsbehandling er nødvendig, og gulvet trenger ikke behandles med voks eller polish.

Naturlige og resirkulerbare råvarer
I likhet med øvrige Tarkett linoleumsgulv, er Lino Loose-Lay laget med naturlige og fornybare råvarer. Gulvet er utformet etter sirkulære prinsipper og kan derfor samles inn for resirkulering etter endt levetid gjennom Tarketts ReStart®-program.

Tarketts linoleumsgulv er også miljømerket med Svanen og sertifisert med minimum Cradle to Cradle Silver.