Z-rammer muliggjør en komplett entréløsning

Dato: 11 Jun 2019

Welands sortiment har nå z-rammer for entrérister. Våre z-rammer bygger på vårt store lagerførte sortiment av gangrister hvor vi har tilpasset rammene etter gangristenes lagerførte dimensjoner. Entrerister med z-rammer brukes med fordel ved både store og små entreer, men kan også brukes på andre steder, for eksempel lavere installasjonsgulv. Den avanserte utformingen og enkle monteringen gjør Z-rammen, sammen med entréristen, til en god løsning for de fleste entreer.

Komplett løsning – enklere montering
Vi tilbyr en komplett løsning som fungerer til skoler, industrier, butikker og kontorer. En stor fordel ved Z-rammene er at vi kan dekke opp større entréflater uten at kunden må støpe støttebeslag eller komplettere med andre ståldeler. I praksis kan man gjøre klart på arbeidsplassen ved å lage en innfelling i bakken for entreristen, og deretter på en enkel måte plassere entrérist og ramme på støttebein. Man trenger ikke annet utstyr enn skrueforbindelser for montering. Rammen kan også fås i modell for innstøping. Høyden er lett å justere med de justerbare støttebeina.
Kunden får dermed en mer komplett løsning og enklere montering.

Funksjon og design går hånd i hånd
Entréristen utfyller en svært viktig funksjon for bygningen, både for å fjerne smuss under skoene og for å holde det rent innendørs. Det er viktig at det ser pent ut, men det er like viktig at det fungerer bra.
Ved prosjektering av vår komplette løsning er det lett for entreprenøren å gå mot rammen med f.eks. brostein eller asfalt, noe som gir et pent og mer profesjonelt inntrykk.
Våre standardiserte z-rammer kan finnes under BIM, hvor man kan laste ned all informasjon som bredde, høyde, materiale, overflatebehandling etc. Ved å bruke BIM-objekt kan man forenkle byggeprosessen og muliggjøre en visuell kontroll under prosjekteringen. Våre z-rammer er tilgjengelige for nedlasting her.
Vi tilbyr også kundetilpassede løsninger, for eksempel personbiltrafikk.

Les mer om våre rammer.