Stopp skitten i entrèen!

Dato: 7 Nov 2022

Førsteinntrykket av en bedrift er utrolig viktig. Entréen er det første besøkende eller kunder møter når de besøker bedriften, derfor må du ikke glemme en god entréløsning når du tegner eller bygger en entré. Da hindrer man smuss i å komme inn i bygget.

I et gjennomsnittlig kontorbygg hvor 200 personer jobber, kommer det i henhold til målinger cirka 600 kg skitt inn gjennom entréen i året. Da er en god entréløsning nødvendig for å bli kvitt skitten, og i tillegg for å unngå å dra sand og grus som lager riper i gulvet, med inn under skoene.

Vi tilbyr et komplett program av entrématter og skraperister med tilbehør som kan brukes i alle mulige entréer, fra store innganger til kjøpesentre til døren på eneboliger. Vårt mest effektive produkt er Kåbe Originalmatte. Maten er med sine klassiske bølgeformede gummilameller og stamme i aluminium den mest effektive entrèmaten på markedet.

Konstruksjonsidèen bygger på at skitt, grus, sand og fuktighet feies av skosålene ettersom den bølgeformede gummien bøyer seg og fjærer tilbake når man går vanlig over matten uten å gjøre tørkebevegelser med føttene. Omtrent som vindusviskerne på en bil.

Entrèmatten er prisgunstig, effektiv og reduserer tilkomst av skitt og fuktighet. Dette bidrar til å redusere renhold- og vedlikeholdskostnader samt bidrar til et godt innemiljø.

Se våre Entrèrister – Weland AS.

Se alle produktene fra Kåbe-mattan.