Er du på jakt etter en rekkverksløsning?

Dato: 5 Jun 2023

Er du på jakt etter en rekkverksløsning?
Weland har både sortimentet og kompetansen.
Med Weland som leverandør av rekkverksløsninger får du en engasjert partner med erfaring og høy kompetanse. I vår kontakt med marked og bruker er vi lydhøre for kravene og behovene som styrer vårt utviklingsarbeid.

De ulike rekkverkstypene våre har mange forskjellige bruksområder, som mesaniner, svalganger, balkonger, avgrensninger ved kjøre- og sykkelfeltfelt m.m. Sammen med vårt kunnskapsrike personale utvikler og designer vi rekkverk med høye kvalitetsmål.

Universalrekkverk som egner seg godt innen industrien
Vårt Universalrekkverk er et fleksibelt rekkverk som lages i 6 ulike standardlengder og kan kombineres til valgfri lengde. Kan også fås med barnesikring.

Seksjonsrekkverk for industri og offentlige miljøer.
Vi produserer flere ulike modeller av sekjonsrekkverk, som alle kan plasseres både innendørs og utendørs. Utover våre standardmodeller er det også en mengde tilvalg f.eks. håndløper i tre, lakkert utførelse, utfyllinger mot vegger og buer.

Allroundrekkverk av naturoksidert aluminium
Et aluminiumsrekkverk med tilpassede, lagerførte, standarddetaljer hvor håndløper, knelist og sparkelist leveres i nedenstående lengder. Rekkverkets store fleksibilitet gjør at det er meget enkelt å montere. Rekkverket egner seg godt i "vanskelige" miljøer som innenfor kjemisk prosessindustri og i renholdsverk.

Modulrekkverk avgrenser både små og større arealer.
Modulrekkverk er et fleksibelt og økonomisk rekkverkssystem i aluminium. Hele rekkverket er produsert av Ø 50 mm aluminiumsrør som gjør det vedlikeholdsfritt og lett å montere.

Balkongrekkverk som oppfyller krav på moderne materiell og fargesetting
Weland har flere ulike typer av balkongrekkverk i varierene materiale, stilarter og utforming. Våre balkongrekkverk holder høy kvalitet og møter de gjeldene krav mht. holdbarhet og sikkerhet. Balkongstammen produseres i aluminium og leveres med fylling av ulike typer plater, glass eller sprosser.

Fransk rekkverk –når plassen er begrenset.
Fransk rekkverk er et prisgunstig alternativ til en vanlig balkong og benyttes sammen med innadslående balkongdør. Utførelse som øvrige rekkverk.

Les mer om våre rekkverk på vår hjemmeside; www.weland.no

Nærmere teknisk informasjon er dokumentert på vår hjemmeside weland.no, eller kan gis av våre erfarne selgere.