Mesaniner og lagerinnredning – utnytt arealene maksimal

Dato: 5 Des 2022

Bygg i høyden på ditt lager ved hjelp av en mesanin I kombinasjon med rett lagerinnredning kan man øke lagerkapasiteten og bedre logistikken, samtidig som man skaper et bedre arbeidsmiljø.

Mesaniner
Welands mesaniner bygges som frittstående konstruksjoner av våre egenproduserte, lette sigmabjelker. Hele konstruksjonen skrus sammen på monteringsstedet. Gjennomtenkte beslag og forhåndsstansede hull i sigmaprofilene gir rask og enkel montering. Mesaninene leveres med gjennomtenkt og grundig testet tilbehør, for eksempel rekkverkssystemer, trapper og porter. Valg mellom flere forskjellige gulvløsninger gjør en Weland mesanin til noen av markedets mest fleksible. Samtlige komponenter i en Weland mesaniner er som standard varmgalvanisert og kan dermed brukes både inne og ute.

Lagerinnredning for et optimalisert lagerlokale
Weland tilbyr en rekke produkter for en effektiv og rasjonell lagerhåndtering inne- og utendørs. Produktene våre optimaliserer arbeidsflyten og skaper et velorganisert arbeidsmiljø. Vi produserer pallereoler, grenreoler, listreoler, uttrekksenheter, påkjøringsbeskyttelse og stålpaller for de fleste rom og omgivelser. Med våre helhetsløsninger får dere et optimalisert lagerlokale og en ergonomisk arbeidsplass.

Se vårt nettsted weland.no eller spør en av våre erfarne selgere hvis du vil ha nærmere teknisk informasjon.

Se vårt nettsted