Komplette løsninger for utemiljøet

Dato: 7 Feb 2024

Vi utvikler og produserer funksjonelle og bærekraftige løsninger for ulike typer utemiljøer. Det har vi gjort i 25 år. Hos oss finner du alt fra den komplette løsningen for sykkelparkeringen utenfor bedriften, avfallshuset til borettslaget, restaurantgjerdet til restauranten eller utemøblene til parken i byen.

Materialvalgene våre gir en jevnt over hard og slitesterk overflate, slik at skribling og annen grov tilsmussing lett kan fjernes med høytrykksvasker. I tillegg til å være både resirkulerbart og miljøvennlig har aluminium den fordelen at det ikke ruster.

Her er et utvalg av hva vi kan tilby for ditt utemiljø.
 

Sykkelparkering
Vi produserer alt du trenger for å skape en effektiv sykkelparkering. Alt fra enkle sykkelstativer til låsbare sykkelskur/hus med komplette innredningsløsninger.

Tellus avfalls-/miljøhus
Med Tellus Avfalls-/miljøhus kommer det mange valgmuligheter. I tillegg til det frittstående avfallshuset med smart søppelsortering kan Tellus også settes opp som sykkelskur, barnevognsskur, redskapsbod, kaldbod o s v.

Restaurantgjerde
En attraktiv uteservering tiltrekker seg flere gjester. Med vår hjelp kan du med enkle midler skape en hyggelig ramme for gjestene. Den høye kvaliteten gjør at det holder seg like fint fra år til år, og montering og demontering gjøres enkelt med en unbrakonøkkel.

Utemøbler och øvrige produkter
Ved hjelp av Welands robuste og vedlikeholdsfrie aluminium har vi skapt et utemøbelsortiment med en ideell kombinasjon av form og funksjon. Vi har gitt sofaer, benker, bord og rastemøbler et klassisk og tidløst utseende med sitte- og bordflater av aluminium med en værbestandig overflate som ser ut som tre.

EPD miljødeklarasjon
Som en del av vårt bærekraftsarbeid har vi nå tatt frem EPD-sertifikater for våre produkter. En EPD øker bevisstheten om produktets fotavtrykk på miljøet og hjelper byggebransjen til å ta mer klimasmarte valg.

Velkommen til Weland!

Se vårt nettsted weland.no eller spør en av våre erfarne selgere hvis du vil ha nærmere informasjon.