Gangbaner for alle bruksområder

Dato: 7 Jul 2021

Weland AS tilbyr svenskproduserte gangbaner for de fleste bruksområder / miljø med korte leveringstider. Men mange valgmuligheter skreddersyr vi gangbanen etter dine forutsetninger og ønskemål. Weland har utviklet et fleksibelt gangbanesystem som bygges opp av lagerførte komponenter.

Gangbane Flex

Med Welands gangbane type Flex får du en sikker passasje over tak, sjakter, grøfte m.m. Gangbanen kan brukes både innendørs og utendørs der tilgjengeligheten og sikkerheten må forbedres.

Gangbanesystem Flex bygges opp med kun standardkomponenter. Hele gangbanen skrus raskt og enkelt sammen på monteringsstedet. Hele monteringen utføres helt uten sveising.

Sidevangene på gangbanen er i kaldvalsede WUC-profiler. Profilene finnes i lengder på 2, 3 og 4 meter. Bredden på gangbanen er justerbar fra 600 til 1300 mm med intervaller på 50 mm. Gangbanen er laget av gitterrist og finnes i forskjellige maskevidder.

Rekkverket til gangbanen er Welands standard seksjonsrekkverk. Rekkverket finnes i to utførelser. Et med en maksimal åpning på 100 mm eller et med knelist. Både håndleder og knelist er i rustfritt rør.

Innfestning kan gjøres mot eksisterende konsoller eller bjelker eller med justerbare støttebein. Maksimal avstand mellom opplag er 3 meter.

Gangbane type Flex leveres innen noen arbeidsdager når det brukes standardkomponenter. Gangbanen kan også tilpasses i forhold til dine ønsker og krav, men leveringstiden blir da noe lengre.

Alle komponenter til gangbanen er som standard varmgalvaniserte.

Weland tilbyr svenskproduserte gangbane for både innendørs- og utendørsbruk som møter kravene til kvalitet, bærekraft og sikkerhet. Hvis du vil vite mer om gangbane våre, les mer her.

Se vår montasjefilm under: