Mesaniner - Utnytt lokalene til fulle

Dato: 1 Des 2021

Welands mesaniner bygges som frittstående konstruksjoner av våre egenproduserte, lette sigmabjelker. Hele konstruksjonen skrus sammen på monteringsstedet. Gjennomtenkte beslag og forhåndsstansede hull i sigmaprofilene gir rask og enkel montering.

Mesaninene leveres med gjennomtenkt og grundig testet tilbehør, for eksempel rekkverksystemer, trapper og porter. Valg mellom flere forskjellige gulvløsninger gjør Welands mesaniner til noen av markedets mest fleksible. Samtlige komponenter i Welands mesaniner er som standard varmgalvaniserte og kan dermed brukes både inne og ute.

Spiraltrapper

Vi har et bredt utvalg av spiraltrapper til bruk både innendørs og utendørs. Med sin fleksible utforming og fine arkitektoniske utførelse kan spiraltrappen enten smelte inn i miljøet eller utgjøre et spennende blikkfang.

Rette trapper

De rette trappene våre er velegnet for alt fra industribygg og rømningsveier til kontormiljøer, boliger, inngangspartier, skoler og offentlige bygg, bare for å nevne noe.

Rekkverk

Rekkverket til mesaninen er av typen seksjonsrekkverk og fås i flere utførelser. Hvilket rekkverk du trenger, avhenger av krav til barnesikring, bruksområde og hva slags miljø mesaninen skal bygges i.

Vippegrind

Weland Vippegrind er en trygg pallesluse som besørger nødvendig sikkerhet i både åpent og stengt posisjon. Grinden åpnes og stenges enkelt med håndkraft fra en person. Vippegrinden leveres som standard i gul varselfarge; RAL 1003.

Se vårt nettsted weland.no eller spør en av våre erfarne selgere hvis du vil ha nærmere teknisk informasjon.