Gjør en god entré

Dato: 4 Apr 2022

Førsteinntrykket av en bedrift er utrolig viktig. Entréen er det første besøkende eller kunder møter når de besøker bedriften, derfor må du ikke glemme en god entréløsning når du tegner eller bygger en entré. Da hindrer man smuss i å komme inn i bygget.

 I et gjennomsnittlig kontorbygg hvor 200 personer jobber, kommer det i henhold til målinger cirka 600 kg smuss inn gjennom entréen i året. Da sier det seg selv at en bra entréløsning er nødvendig for å bli kvitt smusset, og i tillegg for å unngå å dra sand og grus som lager riper i gulvet, med inn under skoene.

Flere avtørkingssoner gir best resultat

  1. I den første sonen som vanligvis ligger utenfor entrédøren, installeres en skraperist forsenket i underlaget. Om mulig over en dypere forsenkning der skitten kan samles opp over lengre tid uten at risten må tas opp for rengjøring. Dette er særlig nyttig om vinteren, når folk er mer bevisst på været og allerede her kan trampe av seg snø og skitt før de går inn.
     
  2. I den andre sonen installeres en Kåbe Originalmatte forsenket i gulvet, f.eks. mellom dørene gjennom hele vindfanget, hvis dette finnes. Her fortsetter den grove avskrapningen vinterstid, men fungerer også året rundt som den sonen som samler opp skitt og fuktighet bare ved at folk går på matten. Konstruksjonsideen bygger på at skitt, grus, sand og fuktighet feies av skosålene ettersom den bølgeformede gummien bøyer seg og fjærer tilbake når man går vanlig over matten uten å gjøre tørkebevegelser med føttene. Omtrent som vindusviskerne på en bil.
     
  3. I den tredje sonen installeres en tekstilmatte forsenket i gulvet eller løst oppå gulvet. Den tredje sonen skal samle opp den finere skitten som fortsatt kan sitte igjen på skoene samt absorbere eventuell fuktighet som kan forekomme.

Vi tilbyr et komplett program av entrématter og skraperister med tilbehør som kan brukes i alle mulige entréer, fra store innganger til kjøpesentre til døren på eneboliger. Vårt mest kjente og effektive produkt er Kåbe Originalmatte och vi har alltid flere typer entrérister på lager som kan leveres omgående.

I tillegg til et svært stort lagerutvalg av entrérister, produserer vi også rister laget etter mål på bestilling. På bildene ses for eksempel et kundetilpasset design der ristene er lagt i et vakkert sekskantet mønster.

Se alle lagerførte og spesialtilpassede entrériste.

Se alle produktene fra Kåbe-matta.