Trappen for alle typer miljøer

Dato: 19 Apr 2023

En spiraltrapp er et perfekt valg når hver kvadratmeter skal utnyttes så effektivt som mulig. Andre fordeler er at den monteres raskt og enkelt, samt utvalget av muligheter når det gjelder materialet, design og ulike typer tilbehør.

Weland spiraltrapper kan tilpasses ulike typer krav, behov og miljøer. De kan produseres så høyt som ønskelig og valgmulighetene er mange når det gjelder for eksempel rekkverk og håndløper.

Spiraltrappen produseres ut ifra det miljø den skal være i og med tanke på de som forventes å benytte trappen.

Weland trappetrinn og repos produseres oftest med gitterrister, tåreplate eller hullrist, som er slitesterkt og holdbare materialer som passer perfekt i krevende miljøer. Det gjør at våre spiraltrapper er ideelle for alle typer av industrimiljøer. Dessuten lagerfører vi de fleste delene, som betyr korte leveransetider.

En spiraltrapp krever både mindre plass og er dessuten sikrere enn en rett trapp. Rent statistisk skjer det færre fallulykker i en spiraltrapp. De skyldes delvis at de som går i en spiraltrapp generelt går saktere, faktisk bare halvparten så fort sammenlignet med en rett trapp, og delvis for at man automatisk holder seg i håndløperen når man går i en spiraltrapp.

Les mer om våre spiraltrapper, forskjellige materialvalg og lignende på weland.no