Sikkerhet i hvert trinn

Dato: 2 Mar 2022

Taket ditt er en arbeidsplass, og i mange tiår har Weland levert taksikkerhetsprodukter av høyeste kvalitet som forebygger ulykker og gir et sikrere arbeidsmiljø.

Våre produkter skaper en tryggere hverdag for feiere, snøryddere, håndverkere og andre som skal utføre arbeid på taket – uansett hvordan eiendommen din ser ut. Vårt budskap er tydelig og klart – vi ska levere varige produkter, som er enkle å montere og som oppfyller kravene til holdbarhet og kvalitet.

Sertifisert og godkjent.
Weland er sertifisert i henhold til ISO 9001 og 14001, og produktene er sertifisert og godkjent av RISE (Research Institutes of Sweden). De fleste produktene er også CE-merket eller sertifisert i henhold til Svensk Standard. De er dessuten registrert i BASTA og evaluert av Byggvarubedömningen i Sverige. Et sikkert tak gir mange fordeler – både når det gjelder trygghet og økonomi, og vi hjelper deg gjerne å velge rett utstyr til dine behov, uansett om du er huseier, fagperson eller entreprenør.

Solpanelfester for nordiske tak
Weland har utviklet ett sortiment med innfestningsdetaljer for solpaneler. Vi har brukt vår 40 årige erfaring med taksikkerhet til å utvikle et system tilpasset for Skandinaviske forhold. Det innebærer at de er testet for å tåle tøffe vindlaster og store snømengder. Produktene produseres i varmgalvanisert stål og magnelis med visse detaljer i rustfritt som gir god korrosjonsbeskyttelse i mange år. Selvfølgelig  passer systemet alle tak og alle typer solpaneler og genom brukervennlige detaljer sparer du tid på monteringen med Welands system. Vi lagerfører og leverer direkte ut til monteringsstedet innen noen få arbeidsdager, og vi leverer alltid dokumentasjon på snø og vindlast ved leveranse.

Se hele sortimentet på weland.no