Gjør en god entré - Kåbe original

Dato: 18 Aug 2021

Kåbe originalmatte er skraperist og tørke–matte i ett. Til bruk både ute og inne. En smart og effektiv løsning som har gitt bedre entrémiljøer i over 75 år. Vår kamp mot gatenes forferdelige skitt. Ettersom årene har gått siden Kåbe matten ble til har vi utviklet oss til eksperter på bra entréløsninger.

Kåbe Original

Kåbe Originalmatte er en skraperist og tørkematte i ett til innen- og utendørs bruk. De bølgeformede gummikurvene bøyer lett av mot trykket fra foten når noen trår på matten, og fjærer tilbake med full kraft når trykket avtar igjen, slik at grus, sand, skitt og fuktighet skrapes av skoene når du går over matten. Skitten som løsner fra skosålene, faller ned og skjules mellom de bølgeformede gummikurvene. Kåbe Original er sammenrullbar og 100 % resirkulerbar. Det er en viktig bonus for fremtiden!

Kåbe Original Tannet

Kåbe Originalmatte Tannet er en videreutvikling av Kåbe Originalmatte utstyrt med tannete gummilameller som gir enda bedre avskrapningseffekt og sklisikring. Ifølge SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut er matten 13,5 % mer effektiv mot smuss og grus. De bølgeformede gummikurvene bøyer lett av mot trykket fra foten når noen trår på matten, og fjærer tilbake med full kraft når trykket avtar igjen, slik at grus, sand, skitt og fuktighet skrapes av skoene når du går over matten. Siden matten er lik på begge sider, får man i tillegg bedre drenering og avrenning på undersiden. Kåbe Original Tannet er sammenrullbar og 100 % resirkulerbar.

Kåbe Original Kulør

Skap et fargerikt inngangsparti med Kåbe Original Kulør! Matten har samme oppbygning som Kåbe Originalmatte, men fås med gummi i grått eller rødt, eventuelt i kombinasjon med Kåbe Originalmatte med svart gummi. Kåbe Original Kulør kan også legges i enkle mønstre (avhengig av entreens størrelse). Siden matten er lik på begge sider, får man i tillegg bedre drenering og avrenning på undersiden. Kåbe Original er sammenrullbar og 100 % resirkulerbar. Matten kan også leveres i andre farger. Kontakt oss for mer informasjon!

Kåbe de Luxe

Kåbe de Luxe er en videreutvikling av Kåbe Originalmatte beregnet på inngangspartier med behov for en funksjonell matte som i tillegg er tilpasset sko med høye hæler. Kåbe de Luxe har en grunnkonstruksjon av firkantprofiler kledd med bølgeformede gummilister, som gir den rette tettheten. Matten er sammenrullbar og egner seg for bruk innendørs.

Kåbe Øko

Kåbe Øko er en entrématte til inngangspartier der det stilles høye krav til estetikk i tillegg til funksjon. Matten er en moderne tolkning av den opprinnelige Kåbe-matten fra 1940-tallet, med en robust oppbygning laget av trestaver og gummilister. Kåbe Øko er sammenrullbar og egner seg for innendørs bruk.

Hvis du vil ha mer inspirasjon og informasjon om renhold, stell og vedlikehold av produktene våre, kan du se weland.no. Vi hjelper deg å finne rett Kåbe-produkt til dine behov.