Entréløsninger for alle entréer

Dato: 8 Jun 2022

Gjennom vårt komplette sortiment av entrérister gjør vi det enkelt for deg å skape en entréløsning som matcher dine behov.
Mange av våre rister finnes på lager for omgående leveranse, noe som gir deg en enkel og rask prosjektering.

Vi produserer våre entrérister i flere ulike utførelser, så du kan velge mellom rister Type A og AR1, samt også noen typer tannet rist.

Vårt sortiment av A- rister egner seg vel til de fleste entréer, da de er finmaskede og kan med fordel anvendes der det stilles krav til tett maskevidde.

På vår hjemmeside finner du også andre typer gitterrister som N-rister og B-rister som også har tett maskevidde, men som til forskjell fra våre A-rister er utformet for å klare høyere belastninger.

Innstøpningsrammer og frittstående rammer
Vi har et vidt sortiment av innstøpningsrammer og frittstående rammer til entrérister. De ferdige innstøpningsrammene av vår L-profilsmodell er enkle å montere og kan enten bestilles i løse deler eller som sammensveisede enheter. De er lagerførte for raske leveranser.

Om du har behov for en løsning for en større entré er vår Z-profilsmodell et bra valg. Den kan dekke opp større entréområder uten at du behøver å støpe understøttelser eller å komplettere den på annet vis. Samtlige komponenter er varmforsinket.

Effektiv løsning med betongkummer
Welands betongkummer med tilhørende gitterrister leveres som en komplett og ferdig løsning. De er dermed klare for å settes på plass uten andre forberedelser enn å lage en komprimert gruspute som kummene kan settes ned på. Dermed sparer man inn på arbeidstid og kostnader relatert til forskaling og støping.

Se vårt hele utvalg her:
Gitterrist - Weland AS