Eksperter på taksikring

Dato: 8 Feb 2023

Sikkerhet ved arbeid i høyden er viktig. Derfor har vi satt søkelys på å bli eksperter på taksikring. Vi har mer enn 45 års erfaring på produksjon av produkter til taksikring. Vi tilbyr et bredt utvalg av taksikkerhetsprodukter, som omfatter alt fra takbroer og takstiger til beskyttelsesrekkverk, livlinefester og vaiersystemer. Målet med disse produktene er å gi sikker tilgang til taket.

For å bli eksperter på taksikring kreves erfaring. Det har vi. I over 45 år har vi arbeidet med å skape trygge og sikre miljøer på ulike typer tak. Det gjelder ikke minst ved montering av solpaneler. Mange bruker mye tid på å velge hvilke solpaneler som passer deres behov best, men visste du at det er like viktig å velge ett innfestingssystem som gjør att panelene sitter trygt og sikkert på plass over lang tid? Den tryggheten får du når du velger vårt innfestningssystem. Det er utviklet for å klare det tøffe nordiske klimaet med mye snø og kraftig vind og den 30-årige funksjonsgarantien er en del av leveransen. Systemet passer for de aller fleste tak og typer av solpaneler, og selvfølgelig har vi valgt materiale med stor omsorg.

Produktene produseres i Zink/Magnesium ZM310. Ett modere og miljøvennlig materiale med ekstremt gode korrosjonsegenskaper. Det betyr montasje kan utføres på utsatte steder.

Med Welands system har du få og enkle detaljer som medfører rask og effektiv montasje.

Les mer om våre innfestningssystem for solpanel.

Se hele sortimentet på weland.no