Vedlikeholdsfrie Avfalls-/Miljøhus

Dato: 27 Feb 2023

Med Tellus Avfalls-/Miljøhus kommer det valgmuligheter. I tillegg til det frittstående avfallshuset med smart søppelsortering kan Tellus også settes opp som sykkelskur, barnevognsskur, redskapsbod, kaldbod osv. Alt kan bygges under samme tak i én lang lengde med skillevegger og separate dører på gavl- eller langside. Men det kan også bygges som flere små hus som til sammen danner en fin helhet. Vi hjelper deg å finne den beste løsningen!

TELLUS
Tellus er en populær bodløsning som passer perfekt utenfor leilighetskomplekser og næringsbygg. Med bredde på enten 3,00 eller 3,75 meter egner den seg godt som bod med forskjellige bruksområder eller som miljøstasjon med plass til effektiv kildesortering. Med utgangspunkt i to forskjellige bredder bygges Tellus opp til ferdig størrelse, fra 6 eller 8 m2 til over 100 m2, avhengig av kundens behov og forutsetninger. Tellus kan leveres med forskjellige takmodeller og glassfelter som slipper inn mer lys. Boden kan dessuten leveres med mye forskjellige ekstrautstyr og tilbehør, slik at den blir perfekt tilpasset tiltenkt bruk på stedet.

TELLUS DUO
Tellus Duo er vår største bod, med to Tellus-moduler bygd sammen i bredden. Lengden er nærmest ubegrenset. Tellus Duo kan leveres med enten buet eller flatt, funkisinspirert tak. I likhet med de andre bodløsningene i Tellus-serien bygges bodene i ferdige seksjoner etter kundens ønske. Fordelen med den brede løsningen er at den kan romme flere bruksområder i ett og samme bygg. For eksempel kan én del brukes til kildesortering, én som sykkelbod og én som redskapsskjul. Ved hjelp av skillevegger og ekstra dører tilpasser vi løsningen etter behov og tilgjengelig plass på stedet. 

VEDLIKEHOLDSFRITT ÅRET RUNDT
Tellus er fremstilt av utvalgte materialer med en hard og slitesterk overflate, som er rask og enkel å rengjøre med høytrykksvasker. I tillegg til å være både resirkulerbart og miljøvennlig har aluminium den fordelen at det ikke ruster. Alle våre lakkvarianter er UV-bestandige og holder seg fine år etter år. Vi lover en tilnærmet vedlikeholdsfri bodløsning med ekstremt lang levetid, som tåler å stå ute hele året uansett klima.

Høres det interessant ut? Les mer om hvordan du kan tilpasse Tellus Avfalls-/Miljøhus til akkurat ditt behov på: Weland Utemiljø

Se hele sortimentet på weland.no