Trapper for alle bruksområder

Dato: 9 Jun 2021

Weland AS tilbyr svenskproduserte spiraltrapper og rettløpstrapper for de fleste bruksområder / miljø med korte leveringstider. Men mange valgmuligheter skreddersyr vi trappen etter dine forutsetninger og ønskemål.

Skreddersyr trappen
Weland tilbyr markedets bredeste sortiment av ståltrapper. Hos oss er det enkelt å tilpasse produktet i henhold til dine spesifikke krav og ønsker. Våre trapper finnes i en mengde ulike utførelser som passer til både industrielle miljø eller innendørs i kontorer, foajerer eller andre offentlige bygg.

Velg mellom alt fra det enkle industrielle rekkverket, via fylling med rundstang, plate eller nett til glass for å oppnå en ekstra høy finish.

Om trappen skal stå utendørs leveres den varmgalvanisert som standard og for optimal korrosjonsbeskyttelse. Weland har egne anlegg for både varmgalvanisering og lakkering som gjør at vi opprettholder rett kvalitet gjennom alle ledd.

Rettløpstrapper
Weland rettløpstrapper består kun av noen få hovedkomponenter. Med sin enkle konstruksjon boltes delene enkelt sammen ved montasje. Våre effektive produksjonslinjer genererer høy kvalitet og korte leveringstider. Vio produserer våre trapper i Sverige ved hjelp av våre milkjøvennlige og moderne maskinpark. Sammen med vårt kyndige personale utvikler og designer vi rettløpstrapper med høyt satte kvalitetsmål.

Spiraltrapper
Med sin fleksible utforming er spiraltrappen en moderne arkitektonisk detalj som enten smelter inn i miljøet eller skaper et spennende blikkfang. En spiraltrapp er meget plassbersparende da den krever et minimalt gulvareal. Dette gjør spiraltrappen til effektiv løsning i alle miljøer.

Takket være at trappen produseres med doble trinninnfestninger og doble flattstålsfølgere mellom trinnene blir konstruksjonen ekstra stabil. Grunnet et stort antall lagerførte komponenter kan vi også garantere korte leveringstider. Vi har et stor antall lagerførte komponenter som gjør at vi kan garantere korte leveringstider.

Weland tilbyr svenskproduserte trapper for både innendørs- og utendørsbruk som møter kravene til kvalitet, bærekraft og sikkerhet. Hvis du vil vite mer om trapper våre, les mer her.