Ett system for de fleste tak

Dato: 5 Okt 2022

Vi forstår at ulike tak har ulike forutsetninger. Derfor har vi utviklet en egen innfestningsskinne som passer for de fleste tak, solceller, solpanel og solfangere. Skinnen er fleksibel og skjøtes fortløpende slik at man enkelt kan bygge videre til ønsket lengde. Den er dessuten også forberedt for korsmontasje.

Med få og lett anvendbare komponenter er monteringen det siste du trenger å bekymre deg for. Skinnen kan monteres på takfestet tvers over eller langs med takfallet avhengig av hvordan solpanelene skal benyttes uavhengig av taktype. Med midt- og endeklemmer monteres deretter solpanelene til innfestningsskinnen. Disse finnes i både sort og varmgalvanisert utførelse slik at de matches med fargen på de respektive solpanel.

Tilpassede innfestninger
Selv om skinnen kan monteres på de fleste taktyper, må innfestningene være spesifikt tilpasset for det aktuelle taket. Avhengig av hvilket tak du har, finnes løsninger for følgende taktyper:

  • Tegl- og betongtakstein
  • Falset platetak / klikktak
  • Profilert takplate
  • Papp eller duk
  • Takkonstruksjon med stokkskrue
  • Shingel

Kontakt oss for mer informasjon.

Sikker på taket
I forbindelse med montering av solpanel skader det ikke å tenke en ekstra gang på taksikkerheten. Hvert installert solcelleanlegg innebærer at det kommer til å kreves service på anlegget i fremtiden. For å trygge den oppgaven kan vi hjelpe deg med å skape en sikker arbeidsplass for de som arbeider på taket.

Kontakt oss for mer informasjon.

For fremtiden
Solenergi er en investering for fremtiden. Det betyr at våre produkter må beholde den gode kvaliteten i lang tid fremover. Gjennom tester og utvikling har vi kvalitetssikret at våre innfestningsskinner klarer de tøffe vind- og snøforholdene her i Skandinavia. Skinnene produserer vi i Magnelis som er et materiale med meget gode korrosjonsegenskaper og som dessuten etterlater et minimalt miljøavtrykk.

Les mer om våre innfestningssystem for solpanel.