Forbedre sikkerheten med rekkverk

Dato: 12 Mai 2021

Avgrens og sikre miljøet ditt ved hjelp av fleksible og lettmonterte rekkverk av høyeste kvalitet fra Weland. De ulike rekkverkstypene våre har mange forskjellige bruksområder og kan benyttes i de fleste miljøer enten det er på en mesanin, i et renseanlegg, på en svalgang eller balkong, langs sykkelfelt eller som sikker avgrensning i et produksjonsanlegg.

Svenskproduserte rekkverk av høy kvalitet

Vårt sortiment består først og fremst av to materialvalg – Stål eller aluminium. Våre stålrekkverk leveres som oftest i varmgalvanisert utførelse og her har vi flere varianter av vårt Seksjonsrekkverk og Universalrekkverk på lager for omgående leveringer. Velges aluminium som materiale kan dette også leveres fra lager i noen varianter. Er behovet aluminiumsrekkverk for bruk på balkonger spesial lages dette i en rekke varianter med fylling av glass, sprosser eller plater. Kortreist produksjon ved våre fabrikker i Sverige sikrer leveransene!

Seksjonsrekkverk

Seksjonsrekkverket lages som standard med rekkverksstolper av KKR-profil, med fester for sidemontering eller toppmontering. Rekkverket kan plasseres både innendørs og utendørs. Vi kan selvsagt lage alternativer til standardkonseptet, f.eks. med håndløper i tre, lakkert utførelse, utfyllinger mot vegger, og buer. Samtlige rekkverk monteres raskt og enkelt uten sveising; håndløperen festes mot rekkverksstolpene med klemmer og skrus deretter fast. Alt for å gjøre det enkelt for deg som kunde!

Universalrekkverk, stål

Universalrekkverket fra Weland er et fleksibelt rekkverk som egner seg godt innen industrien, men som også er å få med barnesikring. Med flere standardlengder kan vårt universalrekkverk kombineres i en rekke ulike løsninger. Rekkverksbuene lages i store serier med rasjonelle metoder som gir en svært konkurransedyktig pris. Rekkverk, innfestingsdetaljer og annet tilbehør som sparkelister og koblinger lagerføres, noe som gir raske leveranser.

Modulrekkverk, aluminium

Modulrekkverk er et fleksibelt og økonomisk rekkverkssystem. Hele rekkverket er produsert av Ø 50 mm aluminiumsrør som gjør det vedlikeholdsfritt og lett å montere. Modulrekkverket er anvendelig både for å avgrense et lite område og ved større anlegg som idrettsbaner, havner o.s.v. Rekkverket er bestillingsvare.

Allroundrekkverk, aluminium

Et aluminiumsrekkverk med tilpassede, lagerførte, standarddetaljer hvor håndløper, knelist og sparkelist leveres i nedenstående lengder. Rekkverkets store fleksibilitet gjør at det er meget enkelt å montere. Materialet består av naturoksidert aluminium, legering SS 41 04-06. Rekkverket egner seg også godt i "vanskelige" miljøer som innenfor kjemisk prosessindustri og i renholdsverk.

Balkongrekkverk

Weland Aluminium AB er en av de bedrifter i Sverige som har arbeidet lengst med balkonger og balkongrekkverk. Sammen arbeider vi med utbedringer av eldre bygg og ny bygg. Ved nybygg etterkommer vi både arkitekter og byggherrens krav på moderne materiell og fargesetting. Ved utbedring av eldre bygg tilpasser vi den tidsriktige løsningen som ikke endrer gårdens karakter.

Tilpass med tilbehør

Rekkverkene fra Weland består av seksjoner i ulike utførelser som gir deg stor fleksibilitet og gjør tilpasning til ulike typer miljøer enklere. Velg mellom mange forskjellige materialer, håndløpere og andre detaljer som kan tilpasses, for å skape en rekkverksløsning som er i tråd med dine spesifikke ønsker. Du kan også utstyre rekkverkene dine med belysning, porter og annet smart tilbehør.

Hvis du vil vite mer om rekkverkene våre, les mer her.