Våre restaurantgjerder holder lenge

Dato: 1 Jul 2024

Med et restaurantgjerde skaper du en tydelig grense for hvor uteserveringen begynner og slutter. Det bidrar til økt trivsel for både gjester og ansatte. Et pent gjerde er også med på å skape et innbydende og estetisk tiltalende miljø som kan tiltrekke flere gjester til å slå seg til ro for noe å spise eller ta en kopp kaffe.

Restaurantgjerdet sørger for en avskjermet og hyggelig atmosfære for gjestene hvor en kan nyte besøket i restauranten uforstyrret. I tillegg økes sikkerheten til sine gjester ved at restauranten er tydelig avgrenset fra for eksempel sykkelveier som kan ligge i umiddelbar nærhet. Det skaper ekstra trygghet for barnefamilien. Gjerdet kan også gi beskyttelse mot vind og støv fra fortau og veier og ved å kombinere det med en markise får du beskyttelse mot både vind, sol og lett regn.

I mange byer og kommuner er uteservering pålagt å ha en form for avgrensning for å kunne bruke for eksempel et fortau til sin uteservering. Da er et restaurantgjerde det perfekte valget.

Her er et utvalg av våre forskjellige modeller:

Restaurantgjerde tekstilbanner

Skap en lun ramme rundt uteserveringen. Våre restaurantgjerder med værbestandig, teflonimpregnert Sandatex-banner fås i et bredt utvalg av farger og mønstre.

Restaurantgjerde glass

Gi uteserveringen en moderne og transparent ramme. Vårt restaurantgjerde med herdet 8 mm glass gir et eksklusivt uttrykk. Glassfeltene kan dekoreres med slitesterk folie med egen design og logo.

Restaurantgjerde forhøyd

Gi uteserveringen vindskjerming uten å ødelegge utsikten ved å komplettere restaurantgjerdet med tekstilbanner/glass med en ferdig montert overdel i 6 mm polykarbonatplast.

Velkommen til Weland!

Se vårt nettsted weland.no eller spør en av våre erfarne selgere hvis du vil ha mer informasjon.