Lys opp spiraltrappen

Dato: 14 Apr 2021

Weland er stolte over å introdusere håndløpere med LED-belysning til spiraltrappene våre. Belysningen skaper nye forutsetninger for å forbedre trappens funksjon, sikkerhet og utseende. Med pen belysning i trapperekkverket får du en spiraltrapp som er både praktisk og elegant.

Håndløper med LED-belysning

Håndløperen med LED-belysning for spiraltrapper er et nytt, unikt produkt som nå er tilgjengelig i standardsortimentet. Håndløperen med belysning fås i rustfritt stål og passer for spiraltrapper både inne og ute.

Lysende spiraltrapper

LED-belysning i håndløperen gjør spiraltrappen sikrere og tryggere å bruke. Det blir lettere å se hvor du setter føttene når det er mørkt eller liten belysning ellers, noe som er svært praktisk i miljøer der sikkerheten går først.

Belysningen skaper også en spennende mulighet til å lyssette spiraltrappen på en helt ny måte. En spiraltrapp med belysning i håndløperen utgjør et elegant blikkfang både inne og ute. LED-belysningen gir spiraltrappen et eksklusivt inntrykk og blir en interessant design-detalj.

LED-belysning kan enkelt bestilles som tilvalg for spiraltrapper.

Welands spiraltrapper

Våre spiraltrapper fås i et bredt utvalg for mange forskjellige typer miljøer. Hos Weland finner du bærekraftige, svenskproduserte spiraltrapper av høy kvalitet. Med fleksible løsninger er det enkelt å finne plasseffektive spiraltrapper for dine behov. Kontakt oss gjerne for mer informasjon.

Les mer om våre spiraltrapper på vår hjemmeside; www.weland.no.