Mezzanin

Dato: 19 Sep 2016

Med Weland`s mezzanin frigjør du gulvareal og utnytter ditt lagerlokale på en meget effektiv måte. Å kunne få ytterligere gulvplan med hjelp av en mezzanin er helt enkelt den idealistiske løsningen når det eksisterende gulvarealet er tilstrekkelig.

Weland mezzanin bygges opp som en frittstående konstruksjon av våre egenproduserte Sigmabjelker. Gjennomtenkte beslag og stansede hull i de kaldvalsede profilene gir en rask og enkel montasje helt uten sveising.

Tilbehør som rekkverk, trapper og porter samt ulike alternativer til gulv, gjør weland mezzanin til ett av markedets mest fleksible.

Alle komponenter som anvendes leveres i varmforsinket utførelse, dette innebærer at Mezzaninen kan anvendes både utendørs og innendørs.

Weland Mezzanin
ZoomIn
Weland Mezzanin
ZoomIn

Gulv

Som standard leveres gulv av gitterrister type N6 med maskevidde på c/c 17x75mm, da slipper både luft og lys igjennom. Ønskes ett tett gulv benytter vi våre lettrister.

Sigmabjelken

Weland sigmabjelke er en kaldvalset profil med lav vekt og høy bæreevne. Bjelkene har stansede hull med en deling på 50 mm som er tilpasset våre montasjebeslag og rekkverk. Dette innebærer at montasjen går raskt og enkelt uten sveising.

Bjelkene har også ett større hull for gjennomgang av rør/kabler samt lav egenvekt slik at løftehjelp ofte er unødvendig. Sigmabjelkene leveres som standard i varmforsinket utførelse og kan benyttes både innendørs og utendørs uten ytterligere overflatebehandling. Bjelkene finnes i 3 ulike høyder med varierende godstykkelse for å utnytte materialet optimalt.

Gulv
ZoomIn
Sigmabjelken
ZoomIn

Trapper

Weland er en av landets største leverandører av spiraltrapper og rettløpstrapper. Vår erfaring sikrer deg som kunde beste mulige tilgjengelighet, sikkerhet og bekvemmelighet. Våre trapper produseres av sklisikre trinn av rister, eller tåreplate. Rekkverk produseres tilsvarende som på mezzanin.

Rekkverk

Vi har som standard et seksjonsrekkverk med stender av KKR profiler og håndløper av rustfritt rør Ø 42 mm. Mellom stendere kan ulike typer av rekkverksfylling benyttes, vanligst i et industrimiljø er å benytte seg av knelist og fotlist.

Vi kan også utstyre mezzaninen med porter og opplastningsplasser etter ønskemål.

Trapper
ZoomIn
Rekkverk
ZoomIn

Prosjektering/leveranse/montasje

Weland mezzanin er bygget opp rundt våre lagerartikler, noe som gir deg rask leveranse. Gi oss opplysninger om:

  • Belastningskrav
  • Målopplysninger (bredde, lengde, høyde over eksisterende gulv alternativt ønsket frihøyde)
  • Ønskes gulvdekke

Weland vil da kunne dimensjonere og tilby en komplett mezzanin. Ved bestilling vil mezzaninen bli tegnet opp av våre erfarne konstruktører.

Montasje

Weland leverer iht tegning og montasje kan utføres av kunden etter instruksjonen. Alle deler skrues enkelt sammen ved montasje, og ingen sveising er nødvendig. Om ønskelig kan et av våre samarbeidsfirmaer bistå med montering.

Montasje
ZoomIn

Sigma som fendring

Weland Sigmabjelker benyttes også til fendring og beskytter effektivt kontorer, pallereoler, vindusflater, dyre maskiner, elskap etc mot påkjøring. Med rekkverk montert fungerer det utmerket som ett skille som er avsatt til for eksempel persontrafikk.

Fendringen leveres som ett modulsystem som gir en meget fleksibel tilpassning. Alle deles skrues enkel fast på montasjestedet. Vi lagerfører sigma 400 x 3 mm med tilbehør for rask levering.

Fendringen leveres komplett med alle festedetaljer, inklusiv ekspansjonsbolt for innfestning mot betonggulvet.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår