Besøk oss på Bygg Reis Deg

Dato: 13 Okt 2021

Nå begynner det å nærme seg! Den 20-23 oktober stiller Weland AS ut. Bygg Reis Deg i Lillestrøm samler over 500 utstillere fra hele næringen og over 40 000 bygginteressert publikum. På vår stand får du vite alt du trenger om gitterrister, spiral- og rettløpstrapper, rekkverk, mesaniner, HC-ramper, taksikkerhet, solpanelinnfestning, entrèmatter samt våre utemiljøprodukter.

Velkommen til å besøke oss på stand D01-32.

Gitterrist
Weland produserer gitterrister i ulike utførelser: pressveisede gitterrister og A-rister. Hver utførelse finnes i mange dimensjoner, og med mange ulike maskevidder, materialer og verflatebehandlinger. Gitterristen har mange bruksområder både innendørs og utendørs. Gitterristen har egenskaper som egner seg til bruk som for eksempel gangrister, kjørbare rister, entrérister, gjerder, innbruddsbeskyttelse, handikappramper, undertak osv.

Les mer om Gitterrist

Trapper og rekkverk
Vi har et bredt utvalg av trapper og rekkverk til bruk både utendørs og innendørs.

Spiraltrapper er i mange tilfeller den beste løsningen både med hensyn til praktisk bruk og utseende. Spiraltrappen er elegant og glir godt inn i alle miljøer, enten i et interiør eller som en del av en fasade. Spiraltrappene krever bare et lite grunnareal og kan tilpasses svært varierende forutsetninger. De er enkle å montere og krever normalt ingen ekstra bærende konstruksjoner. Delene skrus sammen og monteringen krever ikke sveising.

Rette trappene er laget av stål og benyttes hovedsakelig i industrien og som rømningstrapper. Vi har et stort utvalg av rekkverk til trappene, som egner seg på mange forskjellige bruksområder. Trappene leveres som løse deler som skrus sammen ved montering. Materialet i trappen er som standard varmgalvanisert stål.

Rekkverk for avskjerming og sikkerhet.
Avgrens og sikre ditt miljø med hjelp av fleksible og lettmonterte rekkverk av høy kvalitet fra Weland. Våre ulike rekkverkstyper har mange anvendelsesområder og benyttes eksempelvis til å sikre på mesaniner, vann- og renseanlegg, i industrien, på svalganger og balkonger eller som avgrensning i gang- og sykkelveier osv. Materialvalget er hovedsakelig galvanisert stål eller aluminium.

Les mer om Trapper og rekkverk

Weland AS kan også bistå med levering balkongrekkverk fra Weland Aluminum. Les mer om våre balkongrekkverk.

Mesanin
Med Welands mesanin kan du bygge en ekstra etasje for å utnytte hele lokalets volum og utvide gulvflaten på en effektiv måte i det eksisterende lokalet ditt. Mesanin bygges som en frittstående konstruksjon av vår egenproduserte og lette sigmabjelke. Hele konstruksjonen skrus sammen på monteringsstedet. Gjennomtenkte beslag og forhåndsstansede hull i de kaldvalsede sigmaprofilene gir rask og enkel montering på stammen. Weland produserer mesaniner for bruk både inne og ute. Hele monteringen utføres helt uten sveising.

Les mer om Mesanin

Rullestolramper
Weland produserer stabile, sikre og lettmonterte rullestolramper av høy kvalitet. Stigningen på rampene er justerbar. Kontrastmarkering plasseres i fremkant på rampen og på kant av reposet. Ved bruk en rekke standardkomponenter kan vi garantere korte leveringstider på våre standard lenger fra 1,5 – 6m. og de tilhørende hvilerepos. Standardlengde settes enkelt sammen til lengre ramper. Alle materialer er varmgalvanisert som standard for lang holdbarhet.

Les mer om Rullestolramper

Taksikkerhet og solpanelfeste
Vi har lang erfaring med produkter av høy kvalitet for taksikkerhet og rømning. Sikkerheten på våre tak er viktig for alle fra den enkelte villaeieren til dem som har arbeidsplassen sin på taket.

Weland tilbyr et bredt utvalg av taksikkerhetsprodukter, som omfatter alt fra takbroer og takstiger til beskyttelsesrekkverk og vaiersystemer. Målet med disse produktene er å gi sikker tilgang til taket. Vi har også snøfangere, som gir viktig beskyttelse i vintermånedene.

Nytt sortiment med innfestningsdetaljer for solpaneler har Weland utviklet. Med få og brukervennlige detaljer sparer du tid på monteringen med Welands system. Vi lagerfører og leverer direkte ut til monteringsstedet innen noen få arbeidsdager. Våre systemer er testet for å tåle vind og snølaster.

Les mer om Taksikkerhet og solpanelfeste

Entrématter
I et offentlig inngangsparti er det nesten ingen som stopper for å tørke av skoene. Alle går rett og slett av seg skitten. Da er det viktig at avtørkingssonen har riktig lengde og bredde, samt at gangtrafikken kan styres slik at den virkelig passerer tørkematten for å oppnå riktig funksjon. Kåbe Originalmatte er en kombinasjon av skraperist og tørkematte i ett til innen- og utendørs bruk. Kåbe Originalmatte beholde en konstant avtørkingseffekt i lang tid uten å se skitten ut.

Les mer om Entrématter

Utemiljøprodukter
Weland Utemiljø er Sveriges ledende leverandør av vedlikeholdsfrie produkter for utemiljø. I vårt sortiment finner du avfallshus, boder, sykkelparkering, røykerom, restaurantgjerde, leskur og utemøbler. Utover dette finner du flere praktiske produkter for nordiske forhold, som er laget i Norden. Samtlige produkter fra Weland Utemiljø er CE-sertifiserte og produsert av vedlikeholdsfrie kvalitetsmaterialer. Konstruksjonen består av pulverlakkerte aluminiumsprofiler kombinert med enten pulverlakkerte, perforerte aluminiumsplater, Perstorp-laminat eller herdet glass.

Les mer om Utemiljøprodukter