Visuelle fasadenyheter med tekstur og karakter

Dato: 9 Des 2020

Cembrit Patina Inline

Cembrit har introdusert et nytt fasadeprodukt med et tredimensjonalt uttrykk og en karakteristisk samt naturlig overflate. Cembrit Patina Inline møter markedets etterspørsel på fasader som tilfører bygningen karakter, dybde samt bidrar til et harmonisk og spennende samspill med omgivelsene. Fasadeplaten kan monteres horisontalt eller vertikalt og gi spennende muligheter når de kombineres med de øvrige seriene i Cembrit Patina Design Line. Disse kombinasjonsmulighetene åpner opp for et mange designmuligheter med forskjellige vinkler, mønstre og farger som fremhever de arkitektoniske linjene i bygget.

Robust materiale med minimalt vedlikehold

Cembrit Patina Inline er fasadeplater i miljøvennlig fibersement med høy kvalitet og lang levetid. De leveres i fem forskjellige, tidløse farger. Platene er gjennomfarget, noe som gjør at alle utskjæringer har samme farge som kantene, dette gir et gjennomført helhetsinntrykk. De er også ubrennbare, klassifisert med brannklasse A2,s1-d0 iht. EN 13501-1:

Fakta om Cembrit Patina Inline:

  • Fem farger: P050, P070, P545, P020 og P222
  • Standardstørrelse 1192/1250

Les mer om Cembrit Patina Inline

Cembrit Patina Rough

Den nye fasadeplaten Cembrit Patina Rough gir med sin fløyelsaktige, strukturerte overflate, en naturlig og moderne fasade med et levende uttrykk som varierer og endrer seg med lyset i løpet av dagen. Cembrit Patina Rough vil patinere og lysne med tiden, noe som medfører en stemningsfull overflate med et spennende fargespill. Mange designmuligheter ”Cembrit Patina Rough åpner opp for flere moderne designmuligheter. Kombinerer man for eksempel et av våre malte fasadeplateprodukter med den mere rå Cembrit Patina Rough, vil det fremstå som et variert materialvalg, noe som samsvarer med nåtidens største trender. I realiteten er begge produkter laget av fibersement, og på den måte går man hverken på kompromiss med design eller materialets funksjonelle egenskaper”, forteller daglig leder, Anne-Berit Gjerdingen hos Cembrit.

Mostandsdyktig overflatebehandling

Fasadeplatene i Rough-serien er beskyttet med en spesialtilpasset, effektiv samt ikke-synlig overflatebehandling, en såkalt hydrofobering som er motstandsdyktige for både slitasje, fukt og ytre påvirkning. Den naturlige og rustikke overflaten medfører også at mindre skader som kan komme over tid, vil være mindre synlige enn på malte fasadeplater. Fasadeplatene er fremstilt av naturlige materialer som sement, sand, vann og fibre og kan inngå i både DGNB-sertifiserte og Svanemerkede bygg.

Fakta om Cembrit Patina Rough:

  • Fem farger: P050, P070, P545, P020 og P222
  • Standardstørrelse 1192 x 3050

Les mer om Cembrit Patina Rough

Cembrit visualiseringsverktøy

Med Cembrits nye digitale visualiseringsverktøy kan man enkelt og raskt få svar på, hvordan en rekke av Cembrits fasadeplater ser ut på forskjellige bygningstyper ift. overflatestruktur, farge, osv. Det kan være vanskelig å velge fasadeløsning, spesielt hvis man eksempler på hvordan forskjellige fasadeplater vil se ut på bygget.

Velg mellom forskjellige bygningstyper

Med visualiseringsverktøyet kan man nå oppleve og visualisere Cembrits fasadeplater på en rekke forskjellige bygningstyper med flere valgmuligheter innenfor hver bygningstype hvor du kan velge mellom forskjellige overflater og farger. Visualiser idéene og se sett dem ut i livet!

Les mere om visualiseringsverktøyet

Mer om produktet Swisspearl Patina Inline

Swisspearl Patina Inline

Swisspearl Patina Inline representerer styrken og holdbarheten til fibersement. Med freste lineære spor i fasadeplaten gir Patina Inline en 3D-effekt til bygningen. Linjene kjennetegnes i kombinasjon med det naturlige lyset og synsvinkelen, noe som gir et livlig utseende som stadig endrer seg gjennom dagen. Swisspearl Patina Inline gir bygningsdesignet karakter og dybde.

Den naturlige og autentiske Patina Inline platen gir et betydelig spill av nyanser mellom det høye og lave på platen- og det blir enda mer interessant når du kombinerer installasjonen av fasadeplaten horisontalt og vertikalt.

Last ned våre brosjyrer
Montering

Montering

Her finner du det du trenger for montering av Swisspearls produkter

Les mer

EPD

Referanseprosjekter fra Swisspearl

Torvbråten skole

Torvbråten skole

Nybygg | Asker | 312,5 Mnok

Nybygg av barneskole som består av en bygning i Asker på en etasje. Selve byg...

Ringvegen 16 - Gjøvik

Ringvegen 16 - Gjøvik

Nybygg | Gjøvik | 50-150 Mnok

Nybygg av kontorbygg i Gjøvik på 4 etasjer hvor den ene etasjen er under bakk...

Portalen - Lillestrøm Akershus
Rosenlund Lillehammer - Lillehammer Oppland