Bli inspirert av vårt brede utvalg av fasadeplater

Dato: 15 Nov 2023

Lær hvorfor fibersement er både bærekraftig og brannsikkert og gir en robust og holdbar fasade.

Fasadeløsninger som tilfører helt nye dimensjoner

Cembrit har endret navn til Swisspearl. Sammen utgjør vi en sterk global merkevare, med en utvidet produktportefølje som fortsatt opprettholder vårt fokus på bærekraft. Det nye Swisspearl åpner uendelige muligheter for moderne arkitekter. Med fasadeløsninger som tilfører helt nye dimensjoner av kreativitet og funksjonalitet.

Et bredt utvalg av fasadeplater

Swisspearl gir deg et bredt utvalg av muligheter for en holdbar og vedlikeholdsfri løsning til ditt byggeprosjekt med fasadeplater. Med Swisspearl er du sikret langvarige fasadeløsninger i miljøvennlig fibersement, og de finnes i et utvalg av farger, størrelser og overflatestrukturer.

Swisspearl Patina

Med Swisspearls Patina får du et autentisk og naturlig uttrykk for fasaden. Fasadeplatene i denne produktlinjen har hver sine unike overflateegenskaper. De kjennetegnes alle av en overflate som patinerer og lyser opp over tid, og som oppnår en karakteristisk og naturlig fargespill. Swisspearl Patina er det riktige valget hvis du ønsker en bygning med et levende og autentisk uttrykk. Her kan du velge mellom en naturlig overflate med Swisspearl Patina Original, en sandblåst overflate med Swisspearl Patina Rough, eller en overflate med lineære slipninger med Swisspearl Patina Inline.

Les mer om Swisspearl Patina: Swisspearl ventilated Fibre Cement Facades - Swisspearl

Uendelige muligheter

Fasadeplatene Swisspearl Avera, Swisspearl Carat, Swisspearl Reflex og Swisspearl Solid passer alle godt til en stilren og moderne byggestil. Her kan du velge om fasaden skal ha en silkemat overflate eller en mer jevn og glatt overflate. Alle variantene er fargebestandige, robuste og krever minimalt med vedlikehold.

Les mer om våre produktserier: Homepage - Swisspearl

En varig løsning på din trefasade?

Hvis ønsket er en vakker trefasade med minimalt vedlikeholdsbehov, er Swisspearl Plank den perfekte løsningen. Plankene kan brukes overalt i ditt byggeprosjekt. Med Swisspearl Plank får du et stilfullt uttrykk, høy holdbarhet og kvalitet i malingen. Swisspearl Plank fås også i en jevn variant som gir et stilrent og svært moderne uttrykk.

Les mer om Swisspearl Plank: Swisspearl Plank Original - Swisspearl

Alle fasadeproduktene til Swisspearl har brannklassifisering A2 - s1, d0.

Det vil si at dette er ubrennbart materiale, som gir en langt høyere brannsikkerhet. Det å bruke fibersement som fasademateriell er derfor en stor fordel, ikke bare for den kreative utfoldelsen, men også for sikkerheten og ikke minst miljøet. For fasadeplatene er både vedlikeholdsfrie og bærekraftige.

Vi tenker og handler bærekraftig

Som en ledende leverandør til byggebransjen, mener vi det er vårt ansvar å drive utviklingen i riktig retning. Vi samarbeider med bransjepionerer og er forpliktet til åpenhet og konkrete løsninger mens vi jobber sammen for å skape en bedre, mer bærekraftig verden.

De som velger fasadeplater fra Swisspearl, gjør gode valg for fremtiden

Les mer om våre produkter og om våre bærekraftige mål her: Sustainability - Swisspearl

Swisspearl Architecture Magazine

Swisspearl-magasinet har i mange år tatt oss med på en arkitektonisk reise rundt om i verden. Våre produkter kombinerer estetikk, funksjonalitet og bærekraft på ulike kontinenter. Magasinet presenterer fremragende prosjekter i ulike regioner av verden og gir innsikt i den fascinerende verdenen av fibersement. Vi forklarer hvordan vårt materiale blir omgjort til designobjekter og presenterer menneskene bak vår innovasjon, samt de som sikrer at produktene våre oppfyller de høyeste standardene. Høydepunktet i magasinet er den årlige "Toppbygningen". Disse prosjektene er ikke bare fremragende fra et arkitektonisk synspunkt, de må også oppfylle spesielle krav og er ofte svært utfordrende for arkitektene under byggeprosessen.

Er du interessert i arkitektur?

Bestill «Swisspearl Architecture Magazine» her: Architecture Magazine - Swisspearl

Trenger du hjelp eller rådgivning, ta kontakt med oss. Vi hjelper deg gjerne

Referanseprosjekter fra Swisspearl

Kystens Hus

Kystens Hus

Riving | Tromsø | 350-400 mill. kr

Riving av forretninger/senter tilsvarende 2 bygninger i Tromsø på 6 etasjer. ...

Lovund flerbrukshall

Lovund flerbrukshall

Nybygg | Lurøy | 45 mill. kr

Nybygg av fritidsbygg- og anlegg som består av en bygning i Lurøy på 2 etasje...

Storelva kraftverk

Storelva kraftverk

Nybygg | Brønnøy | 60-70 mill. kr

Nybygg av kraftverk som består av en bygning i Brønnøy. Selve byggingen start...

Ombygg av nasjonal turistveg og servicebygg på fergekai i Nord-Norge

Ombygg av nasjonal turistveg og servicebygg på fergekai i Nord-Norge

Rehab | Moskenes | 3-5 Mnok

Rehab av naust/båthus som består av en bygning i Moskenes. Selve byggingen st...