Ekspresslevering på skreddersydde fasadeløsninger

Dato: 4 Mai 2022

Få levert dine skreddersydde fasadeplater på helt ned mot 3 uker fra fabrikk med Cembrit Express.

CEMBRIT HAR GJORT DIN BYGGEPROSESS ENKLERE

Cembrit er med deg hele veien med løsninger som kan formes, kombineres og tilpasses helt etter behov og prosjekt. Det bidrar til å unngå de typiske utfordringene som kan oppstå på byggeplassen, og det gjør det lettere å bli ferdig i tide.

CEMBRITS SKREDDERSYDDE LØSNINGER HAR MANGE FORDELER

Cembrits fasadeplater kan leveres skreddersydd fra fabrikk på ned mot 3 uker når det er behov for ekstra fleksibilitet og ekstra-leveringer – tilpasset din prosjektplan, formatkappet, forboret, kantforseglet og med prosjekttilpasset merking, så de er 100 % klar til montering.

  • Minimerer feil på byggeplassen, som kan påvirke både tid og økonomi
  • Optimerer tidsforbruk på byggeplassen
  • Sikrer den estetiske kvaliteten
  • Minsker avfall på byggeplassen
  • Cembrit Express, når det virkelig haster og det er behov for ekstra fleksibilitet

MINDRE FORSINKELSER PÅ BYGGEPLASSEN

Med Cembrit Express får du en skreddersydd levering til de prosjekter hvor tiden er viktig, og hvor det er behov for ekstra fleksibilitet. Derfor kan Cembrit Express med en leveringstid på helt ned mot 3 uker fra fabrikk på skreddersydde løsninger, være den løsningen du har bruk for.

”I komplekse prosjekter med mange leverandører og aktører kan forsinkelser fort få både tidsplan og budsjetter til å ryke. Derfor tilbyr vi levering av fasadematerialer som kan koordineres etter kundens eget ønske og helt ned mot tre uker. forklarer salgssjef i Cembrit Bjørn Gustavsen.

GRØNNERE FORSYNINGSKJEDER

Med en skreddersydde løsninger fra Cembrit blir mengden byggeavfall redusert kraftig, og dermed også omfanget av avfallshåndtering og CO₂-utslippet. Avkapp i produksjonen kan gjenbrukes, og vi har dokumentasjon som eksempelvis EPD´er tilgengelige på våre hjemmesider.

SKREDDERSYDD SERVICE

Cembrit er selvfølgelig med deg hele veien, fra designprosessen til ferdige montering, så du får den nødvendige inspirasjonen og rådgivningen fra start til slutt.

Cembrit kan hjelpe med inspirasjon til kreative og bærekraftige fasadeløsninger, mengdeberegninger til prosjekt og optimalisering av fasadeløsningen for bl.a. å minimere avkapp, og Cembrit sørger for at leveransene kommer til avtalt tid.

For ytterligere informasjon: www.cembrit.no/, tlf. 31 29 77 00

Referanseprosjekter Swisspearl

Torvbråten skole

Torvbråten skole

Nybygg | Asker | 312,5 Mnok

Nybygg av barneskole som består av en bygning i Asker på en etasje. Selve byg...

Ringvegen 16 - Gjøvik

Ringvegen 16 - Gjøvik

Nybygg | Gjøvik | 50-150 Mnok

Nybygg av kontorbygg i Gjøvik på 4 etasjer hvor den ene etasjen er under bakk...

Portalen - Lillestrøm Akershus
Rosenlund Lillehammer - Lillehammer Oppland